Ahoj,uz delsi dobu mam problem s tim,ze corolla pri lehce seslapnutem plynu jakoby skube,jako kdyz pridavate a ubirate plyn.Jinak auto startuje v pohode,jezdi v pohode,na volnobeh to nic zvlastniho nedela.Akorat sem vycistil klapku,byla zasvinena.
Nevite nekdo co by to mohlo delat?
Diky za kazdou radu
Corolla e10 1,3 65kW cuká se
Re: Corolla e10 1,3 65kw
Jako při trvale lehce sešlápnutém plynu, nebo při přechodu z volnoběhu....?
za jizdy,treba ve meste kdyz to jen tak lechtam na dvojku,trojku...
Pokud to nejsou svíčky nebo kabely (obojí může způsobovat cukání zvláště po přidání z volnoběhu), tak pak je dobrý seštelovat bowden, aby neměl moc velkou vůli, a taky přesně nastavit spínač volnoběžného solenoidu u klapky. Vyčistit rozdělovač zvenku i kontakty uvnitř. Tyhle věci se spolu různě perou a mívá to přesně tyhle následky.
Mně se nikdy nepovedlo dosáhnout úplně hladkého chodu při těchto režimech jízdy, ale hodně jsem se k tomu přiblížil. To, co popisuje Rampa, jednatrojka nikdy neměla.
Mně se nikdy nepovedlo dosáhnout úplně hladkého chodu při těchto režimech jízdy, ale hodně jsem se k tomu přiblížil. To, co popisuje Rampa, jednatrojka nikdy neměla.
no jo,neco s tim zkusim vymyslet 
Jinak corrolku mame cca 7 let a absolutne bez problemu,je to teda jen takovej postrk kolem baraku,ale dobry

Jinak corrolku mame cca 7 let a absolutne bez problemu,je to teda jen takovej postrk kolem baraku,ale dobry

Re: Corolla e10 1,3 65kW cuká se
Tvl. to už se mi tu jednou stalo, před lety. Tak to snad nebude tou senilitou, ale blbostí od přirození
Jasně že jsem myslel Sušenkasana, a né Rampu

Jasně že jsem myslel Sušenkasana, a né Rampu