Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s dodací lhůto objednaného vozu - Avensis TS. Prodejce uvádí termín dodání zhruba měsíc, ale jaké jsou vaše zkušenosti ? Termín se drží nebo je dodáno dříve??
Díky
Čekací doba na nový vůz ?
Čekací doba na nový vůz ?
Avensis TS 1.8 Trend - ATM
Re: Čekací doba na nový vůz ?
Ja som cakal 2 mesiace.
Aj na auris sa tak teraz caka.
Aj na auris sa tak teraz caka.
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
To sa predsa nedá vôbec všeobecne povedať kedže tá doba závisí od toho akú konfiguráciu si si navolila... či už také je niekde na sklade, niekde na ceste alebo sa len zadá do výroby...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Předpokládám že auto již měl prodejce objednané, tak to asi dodrží.TriBitus píše:Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s dodací lhůto objednaného vozu - Avensis TS. Prodejce uvádí termín dodání zhruba měsíc, ale jaké jsou vaše zkušenosti ? Termín se drží nebo je dodáno dříve??
Díky
Standardně se vyrábí cca 3měsíce.
AUR 10, OCT II, VER 13

Bylo mi sděleno, že vůz jde na linku ze které sjede v polovině února, s tím že pak se hned přepravuje do ČR. Z VB do ČR to není tak daleko tak věřím, že by se to dalo zvládnout. Toyota díky svému systému TPS by měla mít výrobní systém výrazně kratší než je u konkurence, ale uvidíme
Mám na to navázané další kroky, tak předpokládám že když něco slíbí tak to splní 
I tak díky za komentáře k vašim zkušenostem.
Buďte dobří

I tak díky za komentáře k vašim zkušenostem.
Buďte dobří
Avensis TS 1.8 Trend - ATM