Zn.: Súrne
Auris 2015 - výmena žiarovky
Auris 2015 - výmena žiarovky
Dnes som sa vyše hodiny (viac moje nervy nevydržali) pokúšal vymeniť žiarovku HIR2 v predných svetlách, ale neúspešne. V origo manuále ale ani na webe som žiaden návod nenašiel. Nemáte niekto nejaké video, postup alebo aspoň zopár rád?
- Standa50
- Manager Týmu
Re: Auris 2015 - výmena žiarovky
V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.
Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
-
františekhk
- Člen Týmu
Zdravím, již podruhé, poprvé to bylo v souvislosti s vypnutím sklápění zrcátek v mrazu, je zde zmínka o manuálu a určité straně. Co to prosím je za manuál; při koupi jsem nedostal žádný a ten co jsem stáhl z netu na těch zde uvedených stranám má něco úplně jiného.Standa50 píše:V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
Díky.
Franta
Auris TS 1,6 VVT-i Trend+ /2016
Najistejšie je zbehnúť priamo na Toyota stránku a tam stiahnúť aktuálny návod. Stačí zadať VIN. https://www.toyota.sk/tme#/my-toyota/eManual
- si k autu nedostal user manual ? Hrubu knihu....františekhk píše:Zdravím, již podruhé, poprvé to bylo v souvislosti s vypnutím sklápění zrcátek v mrazu, je zde zmínka o manuálu a určité straně. Co to prosím je za manuál; při koupi jsem nedostal žádný a ten co jsem stáhl z netu na těch zde uvedených stranám má něco úplně jiného.Standa50 píše:V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
Díky.
Franta
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Tak bol to porod ale ziarovka uspesne vymena, vdaka za radu. Btw moj manual co som dostal k autu ma 150 stran, asi som si slabo priplatil 
-
františekhk
- Člen Týmu
Zdravím, ne dostal jsem jen takový "manuálek" , necelých 200str. Po dotazu v Toyotě mi bylo řečeno, že od r. 2015 se jiné již nedodávají. Zkoušel jsem stáhnout z netu, ale po zadání VIN mi to stáhlo návod na používání multimed. a navigace. Tak nevím.slabostka píše:- si k autu nedostal user manual ? Hrubu knihu....františekhk píše:Zdravím, již podruhé, poprvé to bylo v souvislosti s vypnutím sklápění zrcátek v mrazu, je zde zmínka o manuálu a určité straně. Co to prosím je za manuál; při koupi jsem nedostal žádný a ten co jsem stáhl z netu na těch zde uvedených stranám má něco úplně jiného.Standa50 píše:V manuálu na straně 585 je popsáno,jak žárovku vyměnit.Není to nic složitýho.Pravá strana - vycvaknout zajištění hrdla kapaliny ostřikovačů,zatočit hrdlem doleva a dát někam stranou.Sundat gumovou krytku světlometu,nahmatat patici žárovky a otočit žárovkou doleva a opatrně ji připojenou vytáhnout ze světlometu.Odjistit konektor a žárovku odpojit.Montáž je v obráceném pořadí.Na levé straně kromě demontáže hrdla kapaliny ostřikovačů postupuj naprosto stejně .
Díky.
Franta
Každopádně díky.
Projdi si nějaké úložiště , např.ulozto.cz, a třeba na něco narazíš.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Keď už si na stránke kde zadávaš vin na stiahnutie manuálu, tak nad okienkom kde dávaš vin je možnosť prepnúť na všeobecné vyhľadávanie. Potom si vyberieš model toyoty, rok výroby, mesiac nemusíš a vyber ešte jazyk. A potom uz len sťahuj a sťahuj. https://www.toyota.sk/tme#/my-toyota/eManual
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic 2017 Active Trend+
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
-
františekhk
- Člen Týmu
Díky všem. Mám staženo toto: https://carmanuals2.com/toyota/auris-to ... uze-101959
Trochu se to liší rozložením stránek, ale snad to bude dobré.
F.
Trochu se to liší rozložením stránek, ale snad to bude dobré.
F.