Do 200kč ruční mytí......CharlieCh píše:A kde ti to umývají? Ruční mytí tohoto rozsahu musí být docela průvanem v peněžence, že?Jolly píše:Umyto......
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=1005
Moc času nemám,tak často dávám auto do myčky. Většinou kompletní umytí (ruční mytí,vosk,rozleštění el. kartáčem....vnitřek vysátí,ošetření plastů a pak mokrý proces mytí čalounění,potahů a koberců ........... umytí motoru ,kdysi jsem ho i lakoval, teď už ne).
Ale když je nějaký den volna tak beru chemii a jdu ničit přírodu umýváním auta
A komplet co jsem napsal i s mokrým vnitřkem a leštěním do 900kč,když je auto jak prase,když je čistější před umytím, tak cena jde dolů

navíc ještě nejsou zametené cesty, samý šutřík, lepší nevyjíždět... Přezouvat zatím nebudu. Nejni kam spěchat... Navíc toho nenajezdím toliko, abych stihl zimáky sjet než se mi rozpadnou...
 navíc ještě nejsou zametené cesty, samý šutřík, lepší nevyjíždět... Přezouvat zatím nebudu. Nejni kam spěchat... Navíc toho nenajezdím toliko, abych stihl zimáky sjet než se mi rozpadnou...

umyty, vyluxovany, interier OK, plisen z kufru pryc. Jeste me ceka prezuti (cekam na novy gumy a az definitivne skonci zima) a elektricka lesticka-to budu muset predtim zase do mycky...
 umyty, vyluxovany, interier OK, plisen z kufru pryc. Jeste me ceka prezuti (cekam na novy gumy a az definitivne skonci zima) a elektricka lesticka-to budu muset predtim zase do mycky...