Pokud je to nestočených 250 tkm a pravidelně tam měnili olej a filtr, tak bych se toho vůbec nebál. U Priusů v podstatě platí, že čím víc to má najeto, tím víc se to vyplatí. Případná oprava je totiž investice, která se vrátí.Pyroman1 píše:Díky za tipy. Už tam delší dobu koukám. Ještě dotaz. Nájezd 250tis je u tohoto auta problém nebo je to v pohodě?esprit píše:Vhodné jsou kusy z Nizozemí, ale je to celkem daleko. Jinak pak z Francie, Německa, Itálie. Ostatní státy většinu jen dováží.Pyroman1 píše:Ahoj, rád bych se připojil do rodiny priusáků+. Poradí někdo kde by se dal sehnat kousek cca 4-5let starý? Na nový bohužel nemám.
Pyroman
Prius +
Re: Prius +
Já nevím, zas tak bych Priuse nedémonizoval , pořád je to auto, stroj, kde časem VŠE STÁRNE
Myšlenka výše mě nepřijde úplně realistická
, ale každý to má jinak 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

Určitě to stárne a není to nesmrtelné, ale na rozdíl od předchozího auta (VW) se mi opravy na PII vyplatily. Tedy pořád lepší opravit než prodat a koupit jiné auto (pokud to není totálka).
Tak nakonec za 109 tis.Karrel píše:...předběžný účet 70tis....
A už v tom zase lítáme...
Příští rok půjde do světa. Tak ho musim šetřit, když je teď jak nový
a co se vsechno lakovalo???dobry??
jedna srnka a ctvrtka predku...
jeste,ze to nebyla totalka... 

Vyměnili světlo, nárazník, blatnik a spousty uchytek a sroubu a prostě celkem 16 položek... přelakovali dveře
Vypadá to dobře
Vypadá to dobře
tak hlavne,ze to byly jen plechy
ted uz jezdis,tak mas snad vybrano na hodne dlouho
tuk,tuk,tuk..
holt priroda,nikdy clovek nevi,kde ho co potka...
uzivej..co vidim na dalnici,nemaj ani snad 5 metru odstup...
hrozny ta dnesni doba uspechana...snad se nam to vyhne,skoda to hned lakovat....prvni snih a bude zas co videt

holt priroda,nikdy clovek nevi,kde ho co potka...

hrozny ta dnesni doba uspechana...snad se nam to vyhne,skoda to hned lakovat....prvni snih a bude zas co videt

s t ím nešlo jezdit, světlo svítilo do pryč, dveře drhli o blatník, takže vrzali jak u "stodvacítky" a nárazník byl vyhnutý do strany, že trčel jeho ostrý okraj mimo rovinu kapoty...
Zdravim, prosim o par rad.
Lovim plusko a nemohu se rozhodnout, jestli tu vyssi vybavu (vetsinou xenony, velky displej, aut.parkovani atd.) nebo klasiku.
Mam spatne zkusennosti s prednima svetlometama v avensisu, bez xenonu nebo HID sviti suverene nejhur s cim jsem kdy jezdil (nemam je vypaleny).
A taky se mi na velkem displeji libi, ze je vetsinou v kombinaci, nevim jak se to rekne, proste to maluje obdelnicky podle toho, kam je natocen pri couvani volant a to mi prijde super.
Co by jste preferovali za vybavu? Jde mi hlavne o to videt dopredu (ale jestli jsou xenony nespolehlive, tak ocekavam, ze nekdo napise, ze s klasikou "vidi" velmi dobre) a co nejlepsi couvani pro manzelku. Automaticky parkovani nechci, prijde mi idealni grafika na displeji. Je mozne tu grafiku "zapnout" i na mensim displeji?
Jeste jednu otazku, udrzi na D1 plusko 130km/h v plnem obsazeni vsechna stoupani?
Predem diky za odpovedi.
Lovim plusko a nemohu se rozhodnout, jestli tu vyssi vybavu (vetsinou xenony, velky displej, aut.parkovani atd.) nebo klasiku.
Mam spatne zkusennosti s prednima svetlometama v avensisu, bez xenonu nebo HID sviti suverene nejhur s cim jsem kdy jezdil (nemam je vypaleny).
A taky se mi na velkem displeji libi, ze je vetsinou v kombinaci, nevim jak se to rekne, proste to maluje obdelnicky podle toho, kam je natocen pri couvani volant a to mi prijde super.
Co by jste preferovali za vybavu? Jde mi hlavne o to videt dopredu (ale jestli jsou xenony nespolehlive, tak ocekavam, ze nekdo napise, ze s klasikou "vidi" velmi dobre) a co nejlepsi couvani pro manzelku. Automaticky parkovani nechci, prijde mi idealni grafika na displeji. Je mozne tu grafiku "zapnout" i na mensim displeji?
Jeste jednu otazku, udrzi na D1 plusko 130km/h v plnem obsazeni vsechna stoupani?
Predem diky za odpovedi.
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
Auris HSD 2015
Dynamické parkovací čáry... návyková záležitost
Světla doporučuji LED. Byla spolu s "velkým displejem" v nejvyšší výbavě... dálkové jsou k nim klasické halogenky, ale svítí, díky velké parabole a že jsou to právě jen dálkové, výborně...
Světla doporučuji LED. Byla spolu s "velkým displejem" v nejvyšší výbavě... dálkové jsou k nim klasické halogenky, ale svítí, díky velké parabole a že jsou to právě jen dálkové, výborně...
Já mám po fcliftu biled a svítí velmi dobře, jsem čočkin a šeroslepec a pochvaluju si. Kamera s čárama, nebo bez je pro mě asi fuck, pípáky to jistí....
Ve 130 na tachometru se dá, jen co je plně obsazené auto, pokud 7 svalovců a plnej kufr, nevím. My jeli ve 4ech a dá se. Jezdit to ale často, asi by mě Prius přestal bavit... Ono pojedeš, ale budeš to slyšet.
Ve 130 na tachometru se dá, jen co je plně obsazené auto, pokud 7 svalovců a plnej kufr, nevím. My jeli ve 4ech a dá se. Jezdit to ale často, asi by mě Prius přestal bavit... Ono pojedeš, ale budeš to slyšet.
Prius - ta obrazovka je droga 

V sedmi už moc bagáže nenaložíš... a třetí řada sedadel je spíš pro dorost než pro dospěláky
takhle naložený to na dalnici 130 udrží, ale hitparáda to není...

Diky za odpovedi. Koukam po ojetine pred faceliftem, tam predpokladam Ledky v hlavnich svetlometech nebyly a ve vyssi vybave se jednalo o xenony (aspon to uvadeji bazary,nevim). Respektive se mi to nedari nikde docist. Ty Led svetlomety taky maji automatickou regulaci sklonu svetel? Tahle vec mne na xenonech kvuli spolehlivosti vadi. Tech aut kterym xenony sviti spatne a oslnuji pribyva a ceny nemale... I kdyz snad uz nekteri vyrobci davaji/davali xenony do 1500lm a ty snad automatickou regulaci mit nemusely.. Jak se divate na "sklenenou" strechu? Mne se to v plusku libi, ma to vetsina ojetin, jen se mi nechce verit, ze to nezvysuje vevnitr v lete teplotu (tim radem potrebu klimit), jestli to nesnizuje bezpecnost a tuhost karoserie. Material resin, pry na bazi pryskyrice, mi moc nerika 

Prius + 2013
Auris HSD 2015
Auris HSD 2015
Myslim ze s xenonmi si to trafil,bud klasika halogeny alebo rovno ledky. Strecha rovnako, nad hlavou ma byt kus zeleza, prinos skla na streche je otazny
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
LED i Xenon musi mit automatické vyrovnání... tak jako ostřik světlometu. Problém v oslněni je, že se dají koupit H4 s vysokou svitivosti montovatelne do klasické paraboly a taky spousty lidí ignoruje s naloženým autem kolečko vedle přepínače světel a neupravuji sami sklon dle naložení auta. A když pojedete přes horizont, tak Vám žádné automatické vyrovnání nepomůže, to vás oslní i klasický halogen. U Led a xenonu je hranice světelného paprsku ostrá. Mě kvůli tomu stavěli dopraváci, když jsem za nimi podvečer jel do kopce, že je oslnuji. Jeden z nich se pak sklonil a podival se do světel přímo před autem. Měl pak oči jako rak. Druhý musel pro udržení smíchu a s potupou odejít. Po krátké rozmluvě a dohodě, že jsem za nimi jel do kopce a že ten kopec jednou musí skončit a narovnat se, mě s omluvou pustili. Nejjednodušší je do jakýchkoliv světel se nedívat a sledovat svoji krajnici...