Jo, ověřeno.rogerer píše:tomfosil: to už nezměníš, kor když je auto již vyrobené a v podstatě na cestě.....
Auto je na cestě a už se s tím nice nedá udělat. Leda změnit specifikaci, počkat si další dva měsíce a ještě bychom přišli o cenové zvýhodnění akce Benefit. Takže samá pozitiva a sociální výhody

Nic, zase jsem se uklidnil a nenechám si zkazit radost
 Jo, prodejce se podívá na žárovky OptiWhite, nebo OptiBlue. Ale čekám cenu kolem 50eur, což je teda pálka
 Jo, prodejce se podívá na žárovky OptiWhite, nebo OptiBlue. Ale čekám cenu kolem 50eur, což je teda pálkaV létě jsem kupoval H7mičky Zollex Pure vision (modré) za necelých 90,- a musel jsem je vyndat, páč to oslňovalo protijedoucí auta. Jednoduché výškové seřízení světlometů se u c5 nekoná, protože se automaticky dorovnává výška podvozku podle zatížení náprav, takže tam šly zpět původní klasické halogenky.
Další varianta jsou LED čipy v patici H11. Máme ve Zlíně prodejce, tak se tam v lednu stavím a uvidíme. Dávají záruku, mají to skladem, rovnou na prodejně vyměníme a uvidí se. cena 430,- za kus

a pozdravuji do Košic. Takto na fotkách to vypadá dobře. A ani není vidět, že by ty OEM žárovky byly výrazně žlutější
  a pozdravuji do Košic. Takto na fotkách to vypadá dobře. A ani není vidět, že by ty OEM žárovky byly výrazně žlutější