Nekde na zacatku tematu, jeden z prvnich, co tu meli hybrida psal, ze cestou ve vanici postupne musel vypinat vsechny asistenty.
Psal to marhi na treti strance tohoto tematu :kadel píše:To byl den plny poznatku.
Nekde na zacatku tematu, jeden z prvnich, co tu meli hybrida psal, ze cestou ve vanici postupne musel vypinat vsechny asistenty.
No jo, ale nestaci pak pripadnemu zlodeji dostat se dovnitr nasilim a pouzit ten zesilovac na keyless signal aby nastartoval ? Pak je ta deaktivace keyless odemykani dveri jen prekazkou, ale odjeti to vlastne nebrani - nebo se pletu ?kadel píše: 2) chapu to tak, ze auto musis odemknout rucne, ale klic v aute to detekuje. Takhle to ma treba sestra na Mazde 3. Ma bezklicovej start ale nema bezklicovej vstup
Když otevřeš dálkou, dáš do kapsy, u Rav funguje.DavidDDD píše:Když vypneš "bezlíč" otevřeš dálkou a pro nastartování musíš dát klíč k startovacímu tlačítku a zapnout. Z kapsy to nemaká.
Aspoň teda Prius,ale předpokládám že to je stejný.
I když máš vypnutý bezklíčové odemčení,tak to je fajn. Tím "bezklíčem" je to pro "odborníka" celkem snadná trofej. To přiblížení k tlačítku mě trochu zlobí (kam pak dát klíč,atd). Zamknout dálkou není problém.Ladahori píše:Když otevřeš dálkou, dáš do kapsy, u Rav funguje.DavidDDD píše:Když vypneš "bezlíč" otevřeš dálkou a pro nastartování musíš dát klíč k startovacímu tlačítku a zapnout. Z kapsy to nemaká.
Aspoň teda Prius,ale předpokládám že to je stejný.
Dneska jsem to musel zkusit. Jen 5km. Jak se auto pohupuje za jízdy, postupně se kufr otevírá, přivíral jsem ho 3x, pípaní stálé, obrázek otevřeného kufru také.martinw píše:1) Trochu vesnicka otazka - lze s RAV4 prevezt delsi predmet ktery by koukal z kufru ven ? Co na to rekne elektricke zavirani kufru - je tam nejaky manualni mod apod. ? A rozjede se to vubec kdyz budou nedovrene pate dvere ?
2) Cetl jsem tu v historii ze keyless pristup do vozu lze vypnout (kvuli zlodejum), pak se oteviraji dvere klasicky pres dalkovy ovladac je to tak ? Ale kdyz je keyless deaktivovany, jak auto pozna ze muze nastartovat pomoci start tlacitka ?
Při sportovním režimu mě to přijde neuvěřitelné. Já to mám teď za 7 - 7,5 v Eco.FILOUS píše:Tak jsem zkoušel jet na spotřebu