Taky mi to nefunguje. Podle mě je to pro nás prostě vypnuté. Bohužel ani změna jazyka to nezapne, mám rozhraní v angličtině a stejně hlasové ovládání nejede. Hloupé rozhodnutí, podle mě si někdo jenom tupě řekl, že když u nás není mateřským jazykem angličtina, nikdo by to stejně nepoužíval... Přitom aspoň za anglické hlasové ovládání bych byl rád.rogerer píše:Hlasovy ovladani (ne pres ridice ale pres tlacitko na volantu) taky nefunguje a taky nevim procListovani telefonnim seznamem tlacitkem na volantu taky nefunguje (podle manualy by melo?)
Ani listování mi nejede a to mi vadí víc než to hlasové ovládání... Člověk by měl být schopný ovládat základní funkce telefonu na volantu, nejen přijímání a odmítání hovorů.
A co se kontaktů zobrazovaných jako čísla týče, to nevím - já si nevšiml, že by se mi nějaký známý kontakt nezobrazil jménem.
Hodně bych si přál, aby i naše Corolly časem dostaly nějakou aktualizaci systému, která přidá nové funkce, ale silně pochybuju, že se to stane. Jestli budou vůbec nějaké aktualizace, člověk je nejspíš nijak nepozná.