Nadměrná Spotřeba
Re: Nadměrná Spotřeba
Palubak mě taky ukazuje nesmysli když tomu šlápnu tak mě tam vyskakují hrozný čísla
Kolik jste dal za DPF ?

Okamzita spotreba pri rozjezdu do kopce je bezne i 99.9;)
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
U osobáku ukazovala okamžitá spotřeba max..30L aspoň jsem si to myslel.Filtr stál okolo 27 tis...
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
- CommonUser
- Věčnej rejpal
DavidF
Nejak by som neriesil. Neviem po akom meste behas, ale za 12 behali kolegovia po Mnichove uplne bezne. 177 ekologickych koni so sulkom v zadku nieco stoji.
Nejak by som neriesil. Neviem po akom meste behas, ale za 12 behali kolegovia po Mnichove uplne bezne. 177 ekologickych koni so sulkom v zadku nieco stoji.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Jezdím po Brně. Chtěl jsem se zeptat jaký názor máte na odstranění filtru pevných částic? Co jsem slyšel tak to sníží spotřebu.CommonUser píše:DavidF
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 13:10, celkem upraveno 1 x.
Tak D-CAT jsou dva katalyzátory tak by to údajně mělo být v pohodě.
Nevím, přijde mi to trochu dost. U mě dlouhodobý průměr cca 6.5, město je hodně individuální, ale při normální neagresivní jízdě pod 8 není problém. Ty okamžitý spotřeby jo, při rozjezdu na studeno není problém zažít i těch 99.9cyril píše:Já mám venku s lehkou nohou 6,5L,běžná jízda mimo město 8L,Praha nyní 10-11L.Celkově jezdím za 7.5L.Jinak s autem dokážu jezdit i za 15L,jo a komžitá spotřeba mě dostala jsem to v životě u osobáku nezažil prosím 70Ldle pc.Ukazuje vám to taky?Jinak na autě dáván novej EGR,škrtící klapka,filtr pevných částic,turbo,olejové čerpadlo,těsnění pod hlavou vše děláno s orig..dílů a čerstvě po stk,tak nějak si myslím že auto je s cela v cajku a spotřeba je asi normální.

- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
¨6.6L a mejch 7.5L se mě zdá přibližně stejných a v Liberci to máte všechno s kopce.
To téma už tu někde je,spotřeba po demontáži filtru klesne až o 2L a černě to moc nehulí.Měl jsem to demontované v 807 a žádnej kouř se nekonal ale černej vejfuk jsem teda měl a spotřeba podstatně nižší a jelo to od spoda líp za plynem.Filtr u D - CATU vydrží přibližně 200 tis..Km..dle stylu jízdy a provozu město venek názor toyoty.

To téma už tu někde je,spotřeba po demontáži filtru klesne až o 2L a černě to moc nehulí.Měl jsem to demontované v 807 a žádnej kouř se nekonal ale černej vejfuk jsem teda měl a spotřeba podstatně nižší a jelo to od spoda líp za plynem.Filtr u D - CATU vydrží přibližně 200 tis..Km..dle stylu jízdy a provozu město venek názor toyoty.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
jo jo samej skopec a do kopce auto vemu na záda a odnesucyril píše:¨6.6L a mejch 7.5L se mě zdá přibližně stejných a v Liberci to máte všechno s kopce.![]()

Demontovat filtr je podle mě prasárna. Někdy nedávno byla na čt24 na toto téma diskuse a tak nějak jsem s nima souhlasil. Dobře fungující filtr je zásadní hlavně pro město. Když jedu na černou mlhou, je to na blití a nechápu, jak takový auta můžou projít na STK.
A kolik vám žere vaše Toyota?