Prius +
Re: Prius +
...na vlhké vozovce bylo auto v zatáčce nedotáčivé, při rozjezdu prokluzovaly...
Ahoj, jak nastavím tohle uvítací logo? Mám tam možnost nastavit jen rychlost a navi (i když jí tam nemám)Karrel píše:...foceno z HUD...
Prius+ 2015
Chtěl bych zeptat ohledně rakve. Jaké příčníky se musí koupit, jen origo? Taky mám rakev a tohle je po dlouhý době auto bez hagusu.LukinoS píše:Demontáž sedadel třetí řady mám již za sebou, byla to nutnost, jeli jsem s rodinkou do kempu na Premantuře. Taháme s sebou nafukovací kajak, paddleboard vetší stan a hlavně kávovar.
Na střeše rakev, byl jsem rád, že kufr i rakev zacvakli.
Do kufru jsem si udělal dno z překližky a funguje super, řek bych, že to dalo cca 150 litrů navíc, pod roletou je skoro půl metru. Sedadla vrátím jen v případě potřeby, je to pět šroubů.
Prius+ 2015
Karrel píše:...na vlhké vozovce bylo auto v zatáčce nedotáčivé, při rozjezdu prokluzovaly...
Dnes při průjezdu tou první (ostrou) zatáčkou u sjezdu z Hradecké dálnice na Čerňák mi to klouzlo až mi cvaklo pozadí. Opravdu jsem neletěl na prasáka, v půlce zatáčky po tečně tradá.... Jo a mám Goodyear.

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

...to logo se tam objeví pri "nastartovani", pak zmizí a objevi se rychlost nebo navigace...robsik píše:Ahoj, jak nastavím tohle uvítací logo? Mám tam možnost nastavit jen rychlost a navi (i když jí tam nemám)Karrel píše:...foceno z HUD...

...musim zaklepat, zatim Continetal na vlhku drží...DavidDDD píše:Karrel píše:...na vlhké vozovce bylo auto v zatáčce nedotáčivé, při rozjezdu prokluzovaly...
Dnes při průjezdu tou první (ostrou) zatáčkou u sjezdu z Hradecké dálnice na Čerňák mi to klouzlo až mi cvaklo pozadí. Opravdu jsem neletěl na prasáka, v půlce zatáčky po tečně tradá.... Jo a mám Goodyear.![]()
Ja koupil originalni, ale hrozně ztuha jsem upinal Thule držáky na kolo... příčník je relativně silný a úchyt ho obejme jen tak tak...robsik píše:Chtěl bych zeptat ohledně rakve. Jaké příčníky se musí koupit, jen origo? Taky mám rakev a tohle je po dlouhý době auto bez hagusu.LukinoS píše:Demontáž sedadel třetí řady mám již za sebou, byla to nutnost, jeli jsem s rodinkou do kempu na Premantuře. Taháme s sebou nafukovací kajak, paddleboard vetší stan a hlavně kávovar.
Na střeše rakev, byl jsem rád, že kufr i rakev zacvakli.
Do kufru jsem si udělal dno z překližky a funguje super, řek bych, že to dalo cca 150 litrů navíc, pod roletou je skoro půl metru. Sedadla vrátím jen v případě potřeby, je to pět šroubů.
A proč ne měKarrel píše:...to logo se tam objeví pri "nastartovani", pak zmizí a objevi se rychlost nebo navigace...robsik píše:Ahoj, jak nastavím tohle uvítací logo? Mám tam možnost nastavit jen rychlost a navi (i když jí tam nemám)Karrel píše:...foceno z HUD...

Jinak co provařené téma spotřeba ? Já jsem za asi 6 tis km na 4,8. Ale ze začátku to bylo hezkých 4,5. Vypadá to, že zima bude nad 5...

To si piš,u hybridu sleduju desetiny jako u ostatnich aut litryKarrel píše:tohle tema evidentně neomrzí... 5,7

PRIUS + nakup
Ahoj pluskari,
pristi tyden objedu par tipu na P+, doporuci nekdo nejake top 10 na co se zamerit pri hodnoceni stavu? Event cemu se vyhnout?
Diky!
pristi tyden objedu par tipu na P+, doporuci nekdo nejake top 10 na co se zamerit pri hodnoceni stavu? Event cemu se vyhnout?
Diky!
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
Re: PRIUS + nakup
Když pojedeš kolem, klidně můžeš i na méhokarlos76 píše:Ahoj pluskari,
Diky!

Ahoj, rád bych se připojil do rodiny priusáků+. Poradí někdo kde by se dal sehnat kousek cca 4-5let starý? Na nový bohužel nemám.
Pyroman
Pyroman
Já po něm taky docela pokukuji (asi to vidím na příští léto), rodina se bude rozšiřovat a starý nafťák (fuj) je už v pozdním důchodu. Tady v ČR v ojetých mizivá nabídka, ale koukal jsem ale třeba na Polsko nebo Německo a tam by se něco našlo. Zvlášť z Polska by to vyšlo asi levněji, ale nemám s tím žádné zkušenosti. Můj cíl je r. 2014 a pod 150tkm a rád bych ho i někde předtím vyzkoušel.Pyroman1 píše:Ahoj, rád bych se připojil do rodiny priusáků+. Poradí někdo kde by se dal sehnat kousek cca 4-5let starý? Na nový bohužel nemám.
Pyroman