Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
Richi1
Člen Týmu

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od Richi1 »

tak opet sem zacal svitit..takze zitra zkusim kalibrovat tim cudlem pod volantem a kdyz to nepomuze tak holt to necham nacist v pneuservisu...kazdopadne me to uz docela sejri...a aby toho nebylo malo,tak pri dnesnim vyjezdu jsem chtel zamknout bezklicove auto a 2x se me to nepodarilo,musel jsem tasit dalkac pac to pipalo jak utrzeny ze retezu...klic v kapse a proste ani nahodou ...reknu vam,ze dle meho nazoru to fakt maj dost nevychytany..at jsou to dvere od kufru nebo od ridice,porad se tomu neco nechce...chjo :mrgreen:
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Kdyz se ochladilo, jaky vam dela interier zvuky? Docela nam to porad nekde klepe. Neco vzadu, pekne vrze drzak na strope u ridice i kdyz se ho nedrzim a rezonuje sloupek rizeni. Posledni dobou taky neprijemne vibruje sedacka do zad a kdyz jsem se na ty sedacky zameril, tak operadla (na prednich i zadnicj) se fakt dost klepou a maji vuli.
RAV4 HSD FWD
Avensis2008
Člen Týmu

Příspěvek od Avensis2008 »

Som citlivy na zvuky interieru a musim povedat, že ich tam je dost. Ak nebudem pocitat rozne zvuky z roznych casti pristrojovej dosky (zatial relativne akceptovatelne) mna najviac vytacaju zvuky, ktore pravdepodobne vydava tesnenie oboch prednych dveri. Brrr... Pred rav4 som mal avensis 5d a tam co stvarali piate dvere ani nehovorim.
RAV4 2,0 CVT 15-
Toyota Avensis 2,2 D-4D liftback 08-15
Mitsubishi Lancer 1,6 Diamondline sedan 04-08
Toyota Corolla 1,3 sedan 96-04
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

Avensis2008 píše:Som citlivy na zvuky interieru a musim povedat, že ich tam je dost. Ak nebudem pocitat rozne zvuky z roznych casti pristrojovej dosky (zatial relativne akceptovatelne) mna najviac vytacaju zvuky, ktore pravdepodobne vydava tesnenie oboch prednych dveri. Brrr... Pred rav4 som mal avensis 5d a tam co stvarali piate dvere ani nehovorim.
https://www.youtube.com/watch?v=g2JG4feJSFc&t=390s
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø4,2l/100km)
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Avensis2008 píše:Som citlivy na zvuky interieru a musim povedat, že ich tam je dost. Ak nebudem pocitat rozne zvuky z roznych casti pristrojovej dosky (zatial relativne akceptovatelne) mna najviac vytacaju zvuky, ktore pravdepodobne vydava tesnenie oboch prednych dveri. Brrr... Pred rav4 som mal avensis 5d a tam co stvarali piate dvere ani nehovorim.
Ty jo, to nestras. Na T27 mi taky nekdy poklepavaly predni dvere ridice. V zaruce se menilo tesneni, ale nepomohlo to. Resit to i na RAVce se mi nechce
RAV4 HSD FWD
rafkař
Manager Týmu

Příspěvek od rafkař »

Kocúr píše:
Tak tohle včetně fukarů a sloupků s bezp pásy mám za sebou už v prvním mesíci co jsem měl auto, to podlepuju u každýho auta.
Nejvíc drnčelo ovládání sklonu zadních sedaček, ty krytky šroubů. Teď mám 108tis a pořád krásné ticho
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Auto skoro za mega a DO DO, to byla i Škoda 105 r.v.1983 :shock: :shock: :shock:
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

rafkař píše:
Kocúr píše:
Tak tohle včetně fukarů a sloupků s bezp pásy mám za sebou už v prvním mesíci co jsem měl auto, to podlepuju u každýho auta.
Nejvíc drnčelo ovládání sklonu zadních sedaček, ty krytky šroubů. Teď mám 108tis a pořád krásné ticho
Tak mám asi kliku, nic nedrnčí a nebouchá. Kromě na dírách na silnici..
Láďa
MiBo
Věčnej rejpal

Příspěvek od MiBo »

martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

MiBo píše:Len tak:
http://www.auto-salon.sk/tv-relacia?id= ... video=8062
(13min.10sek.)
moderator : "...a nemusim na tu baterii v zime hazet deku ?"

To me dost prekvapuje takove otazky, lidi tomu zjevne pored neveri nebo jim to prijde podezrele a slozite... Pritom je to jiz nekolikata generace vozu a globalne jeden z nejvice prodavanych vozu. Pritom kdyz Skodovka uvede novy vuz nulta generace tak je to rozebrane nez to staci vychladnout z linky - je to tu zvlastni ten trh s auty.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Martine, abych rek pravdu, tak ja tomu taky poradne neverim. :) Elektroniky je tam plno a az se neco podela, tak to nebude levny. Musime doufat...
RAV4 HSD FWD
rafkař
Manager Týmu

Příspěvek od rafkař »

Tak mám asi kliku, nic nedrnčí a nebouchá. Kromě na dírách na silnici..[/quote][/quote]

Jde o to jestli to slyšíš, někdo říká jak má auto na cajku a když mi veze tak mu říkám že bych ten jeho vrak hodil ze skály. Já slyším i co nemám :D
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

rafkař píše:Tak mám asi kliku, nic nedrnčí a nebouchá. Kromě na dírách na silnici..
[/quote]

Jde o to jestli to slyšíš, někdo říká jak má auto na cajku a když mi veze tak mu říkám že bych ten jeho vrak hodil ze skály. Já slyším i co nemám :D[/quote]

Jako vyučený autmechanik (i když roky už to nedělám) si troufám tvrdit, že bych slyšel.....
Láďa
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

...chlapi muzu se zeptat na nazor,popremyslim,o vymene starsiho bezproblemoveho rx 400 h nad ravkou...co vy na to???je to blbost?? :( diky...
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

manasek píše:...chlapi muzu se zeptat na nazor,popremyslim,o vymene starsiho bezproblemoveho rx 400 h nad ravkou...co vy na to???je to blbost?? :( diky...
Tak jestli nejdeš do 450ky a chceš zůstat v týmu, tak ti ani nic jiného nezbývá. Za mě je to sňatek z rozumu, než z emocí..... což ale není blbě, i když.... :|
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“