Toyota Protect

vše ohledně modelové řady Corolla
Tomáš Javůrek
Člen Týmu

Toyota Protect

Příspěvek od Tomáš Javůrek »

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně toyota protect. Cenovka v servise 7500,- na novou corollu 2017 mi přijde adekvátní ke keramické ochraně pokud jí opravdu toyota protect je :) + Záruka pět let.

U konkurence nacházím keramické nano ochrany se zárukou rok až dva s cenovkou od 10,000,- a výše. Navíc jedná se pouze o ochranu exteriéru nikoliv i s interiérem jak je v případě protectu standartem.

Děkuji předem za reakce.

Krásný den
pastika
Navigátor

Re: Toyota Protect

Příspěvek od pastika »

Já jsem si to nechal dát a je pravda že prvních pár měsíců to bylo i vidět že tam něco je.Jestli si myslíš že přijedeš ze špinavým autem na myčku a auto jenom stříkneš vodou tak nato zapomeň,auto musíš prostě umýt. Ani v létě ty mušky s toho nejdou líp sundat.Tak že za mě zbytečně vyhozený peníze. Pokud se rozhodneš do toho jít tak si ohlídej aby jsi měl uděláno vše. U mě neudělali vnitřek auta a musel jsem jim to říct že mi to neošetřily.
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

[quote="Tomáš Javůrek"]Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně toyota protect. Cenovka v servise 7500,- na novou corollu 2017 mi přijde adekvátní ke keramické ochraně pokud jí opravdu toyota protect je :) + Záruka pět let.

U konkurence nacházím keramické nano ochrany se zárukou rok až dva s cenovkou od 10,000,- a výše. Navíc jedná se pouze o ochranu exteriéru nikoliv i s interiérem jak je v případě protectu standartem.

Děkuji předem za reakce.

Krásný den

Mě dělali v roce 2016 venek za 4500,-, vnitřek prý pak je cítit - proto jsem ho nechtěl.
A protože jsem líný, koupil jsem letos aktivní pěnu. Ta se aplikuje a potom opláchne vapkou. Fukarem ofouknu vodu a je hotovo. Rav 4 za 15 min. Nemá chybu.
Láďa
tenge
Člen Týmu

Příspěvek od tenge »

A co to je za aktivní penu? Má to smysl větší než ty wapkovy myčky?
Rav 4 FWD 2016 2.0 d-4d
Corolla 1.6 multidrive S active trend+
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

tenge píše:A co to je za aktivní penu? Má to smysl větší než ty wapkovy myčky?
Car Star, vyráběno na Slovensku. Jedno mytí cca 5,5 za pěnu + energie a vodu, navíc má v sobě i vosk. Takže, když jsme na chalupě a v okolí není myčka jasná volba. Navíc časová a finanční úspora. Teď jsem v Praze čekal u myčky 55min a cena 290Kč.......
Láďa
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

Ejha, vy tam v Prahe máte nejaké návaly na myčkách. V živote som nečakal na wapke.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
tenge
Člen Týmu

Příspěvek od tenge »

Já na wapce čekám většinou do 10min. Ale vezmu to tím jejich programem na wapce a je to ok..vetsinou časově do 100kc
Rav 4 FWD 2016 2.0 d-4d
Corolla 1.6 multidrive S active trend+
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

No áno, normálka cca 3 eurá, keď aj vosk tak 5.
Raz za čas idem na ručnú, wapka nezvláda všetko ani náhodou. Hlavne nie na bielej farbe.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
brvno_sk
Navigátor

Příspěvek od brvno_sk »

Ladahori píše:
Car Star, vyráběno na Slovensku. Jedno mytí cca 5,5 za pěnu + energie a vodu, navíc má v sobě i vosk. Takže, když jsme na chalupě a v okolí není myčka jasná volba. Navíc časová a finanční úspora. Teď jsem v Praze čekal u myčky 55min a cena 290Kč.......
no a ako to davas na sedacky?
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

brvno_sk píše:
Ladahori píše:
no a ako to davas na sedacky?
Nechápu otázku. Bavíme se o venkovním mytí.
Láďa
pastika
Navigátor

Příspěvek od pastika »

Já po umytí vozu používám asi 2 roky tenhle přípravek a je super.
https://www.youtube.com/watch?v=Xf10M9C_PVI
tomikm
Řidič

Příspěvek od tomikm »

pastika píše:Já jsem si to nechal dát a je pravda že prvních pár měsíců to bylo i vidět že tam něco je.Jestli si myslíš že přijedeš ze špinavým autem na myčku a auto jenom stříkneš vodou tak nato zapomeň,auto musíš prostě umýt. Ani v létě ty mušky s toho nejdou líp sundat.Tak že za mě zbytečně vyhozený peníze. Pokud se rozhodneš do toho jít tak si ohlídej aby jsi měl uděláno vše. U mě neudělali vnitřek auta a musel jsem jim to říct že mi to neošetřily.
Jak jsi poznal, že ti Protect na auto aplikovali a jak by měl vypadat vnitřek po Protectu? Já si to zaplatil za 7500Kč a nějak nepozoruji, že bych to na autě měl. Ale je fakt, že jsem neměl možnost porovnat s novým autem bez Protectu.
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
brvno_sk
Navigátor

Příspěvek od brvno_sk »

Ladahori píše: Nechápu otázku. Bavíme se o venkovním mytí.
V tej cene co pyta toyota je ten protect aj do interieru, palubovka sedadla a dvere, to sa tu nespomina, vsetci to porovnavate ciste ako volnajsi pripravok...
Zatial sa to tvari dobre, ovocna vyziva po uschuti odpadla, ako supinky, povysaval som to a je to ciste.
pastika
Navigátor

Příspěvek od pastika »

Že je to aplikovaný na autě to nějak zvlášť poznat není, mně to tak připadalo.Pouze když jsem to dal na ruční mytí tak říkali že ta houbička pěkně klouže.No a že to nebylo aplikovaný v interiéru jsem zjistil tak že rozlitý kafe se vsáklo do potahu.
tomikm
Řidič

Příspěvek od tomikm »

Aha.... Že bych tedy zkusil vylít kafe na sedačku? :lol:
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
Odpovědět

Zpět na „Corolla“