Dotykový spínač otevírání zadních dveří kufru - kolik stojí?
Dotykový spínač otevírání zadních dveří kufru - kolik stojí?
Asi budu muset nechat vyměnit dotykový spínač otevírání zadních dveří u kombíka T25 FL, vč té gumy, která je popraskaná, dovnitř se dostala vlhkost, spínač při nižších teplotách špatně funguje.
Neví někdo kolik to stojí?
Neví někdo kolik to stojí?
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Člen Týmu
Re: Dotykový spínač otevírání zadních dveří kufru - kolik st
V utery jedu s nefunkcnim oteviranim 5 dveri k mech. tak kdyz to bude spinac dam kdyztak vedet za kolik je 

Toyota Avensis T25 kombi 2.0 D4D 85kW (2004)
- a1bert
- Manager Týmu
taky mam tu gumu zterelou a popraskanou, ale zatim jsem nekupoval, tady jsou cisla dilu:
pred FL: 84840-20010
FL: 84840-20030
pred FL: 84840-20010
FL: 84840-20030
Tak mě napsal mechanik cenu: 2436Kč.
Zatím nejlevněji jsem ho sehnal tady, za 64 USD vč. poslání do ČR.
A teď koukám, že tady by to mělo být ještě o něco levněji - 56 USD vč. poslání do ČR.
Jinak asi ta guma se dá koupit na AliExpres (pokud je to tedy ona a sedí rozměry).
Zatím nejlevněji jsem ho sehnal tady, za 64 USD vč. poslání do ČR.
A teď koukám, že tady by to mělo být ještě o něco levněji - 56 USD vč. poslání do ČR.
Jinak asi ta guma se dá koupit na AliExpres (pokud je to tedy ona a sedí rozměry).
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Lidi v diskusi pisou, ze na T25 sedi, tak jsem ji objednal, dik!stani píše:Jinak asi ta guma se dá koupit na AliExpres (pokud je to tedy ona a sedí rozměry).
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

-
- Člen Týmu
Tak novy spinac u meho mech. 1800,- - 1900,- ....zatim mi tam dal nejaky funkcni stary s osklivou gumou a ja jdu hledat po vrakarnach

Počítám, že těch 1900 Kč je bez DPH? Právě ta guma bývá příčinou (z důvodu že se přes ní dostane vlhkost), že ten spínač začne blbnout nebo přestane fungovat.davidosiny píše:Tak novy spinac u meho mech. 1800,- - 1900,- ....zatim mi tam dal nejaky funkcni stary s osklivou gumou a ja jdu hledat po vrakarnach![]()
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Člen Týmu
S dph 

-
- Člen Týmu
Tak oprava...po upresneni opravdu je cena noveho vc. dph 2436,- 

UAE to asi jistí...davidosiny píše:Tak oprava...po upresneni opravdu je cena noveho vc. dph 2436,-

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Člen Týmu
Vyreseno za 300,-
mechanik mel spinac z nejaky bouracky,ale bez gumy,takze gumu jsem prehodil z myho nefunkcniho a spinac maka jako novej....mezitim se mi ozvaly z vrakarny kde jsem ho poptaval,ze by ho meli za cenu 905,- tak kdyby nekdo chtel muzu preposlat kontakt na ne.

- a1bert
- Manager Týmu
pak dej vedet jestli to sedi. (a jak se ti to vymenovalo, protoze odsroubovat to je docela vopruz..)awe_cz píše:
Lidi v diskusi pisou, ze na T25 sedi, tak jsem ji objednal, dik!
Tak jsem to prave vymenil. Guma sedi jako prdel na hrnec. Nejvetsi pruser je ale sundat to "madlo", ve kterym je vsechno namontovany. Srouby jsou zarezly a jak za to vezmete vic, vyrvou se z toho plastu. Takze jsem to nakonec nesudaval, povedlo se mi povolit jednu stranu, vyndal jsem ty dva srouby, co drzi tlacitko a cele ho vysunul ven. Pak jsem pul hodiny skrabal zbytky te gumy v konsistenci "zvykacka" dolu - tohle je potreba nepodcenit a udelat to fakt poradne, pak tam ta nova guma bude pekne sedet. Ke gumicce byly nove sroubky, ale ja pouzil ty puvodni vcetne krytek. Jsou nerezove a nic jim nebylo.a1bert píše:pak dej vedet jestli to sedi. (a jak se ti to vymenovalo, protoze odsroubovat to je docela vopruz..)awe_cz píše:
Lidi v diskusi pisou, ze na T25 sedi, tak jsem ji objednal, dik!
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Takže už mám nový spínač namontovaný.
Objednáno z UAE, 5.11. za 55,31 USD vč. poslání. Platil jsem přes PayPal, strženo z banky 1 278,35 Kč.
Psal jsem prodejci zprávu, zda je možno dát celkovou menší cenu balíčku, ale hned odpověděl: We don't devalue parcels. Sorry for the inconvenience.
Balíček dorazil do Prahy již 10.11., ale hned ten den se u online sledování objevilo: Příprava zásilky k celnímu řízení.
Takže to bylo jasné..
Za pár dní přišel dopis od celního úřadu, vč. oskenované faktury která byla přiložena, s instrukcemi. Vše vyřízeno přes email (chtějí kopii objednávky, výpis z PayPalu, kopii faktury - přitom ji už měli).
Doručeno 21.11. na dobírku - 486 Kč (celní řízení je 190Kč, zbytek CLO).
Suma sumárum mě spínač přišel cca na 1800 Kč.
Zřejmě asi na celním úřadu, vše co přijde z takového státu jako UAE, jde asi automaticky hned k celnímu řízení. Z Číny by podobná zásilka určitě prošla bez povšimnutí, byl to opravdu malý a lehký balíček.
Spínač je originál Made in Japan, ale bez šroubků.
Ten starý si dám řádně na topení vyschnout a budu ho mít jako záložní nebo kdyby někdo potřeboval. Ta guma je opravdu celá poškozená, jak žvýkačka, budu ji muset pořádně odstranit.
Všem doporučuji tu gumu co nejdříve vyměnit, pokud je už stará, popraskaná a má žvýkačkovou konzistenci. Ta má právě na ten spínač největší vliv.
Objednáno z UAE, 5.11. za 55,31 USD vč. poslání. Platil jsem přes PayPal, strženo z banky 1 278,35 Kč.
Psal jsem prodejci zprávu, zda je možno dát celkovou menší cenu balíčku, ale hned odpověděl: We don't devalue parcels. Sorry for the inconvenience.
Balíček dorazil do Prahy již 10.11., ale hned ten den se u online sledování objevilo: Příprava zásilky k celnímu řízení.

Takže to bylo jasné..
Za pár dní přišel dopis od celního úřadu, vč. oskenované faktury která byla přiložena, s instrukcemi. Vše vyřízeno přes email (chtějí kopii objednávky, výpis z PayPalu, kopii faktury - přitom ji už měli).
Doručeno 21.11. na dobírku - 486 Kč (celní řízení je 190Kč, zbytek CLO).
Suma sumárum mě spínač přišel cca na 1800 Kč.
Zřejmě asi na celním úřadu, vše co přijde z takového státu jako UAE, jde asi automaticky hned k celnímu řízení. Z Číny by podobná zásilka určitě prošla bez povšimnutí, byl to opravdu malý a lehký balíček.
Spínač je originál Made in Japan, ale bez šroubků.
Ten starý si dám řádně na topení vyschnout a budu ho mít jako záložní nebo kdyby někdo potřeboval. Ta guma je opravdu celá poškozená, jak žvýkačka, budu ji muset pořádně odstranit.
Všem doporučuji tu gumu co nejdříve vyměnit, pokud je už stará, popraskaná a má žvýkačkovou konzistenci. Ta má právě na ten spínač největší vliv.
- Přílohy
-
- 3.jpg
- (66.2 KiB) Staženo 1978 x
-
- 2.jpg
- (64.43 KiB) Staženo 1978 x
-
- 1.jpg
- (70.22 KiB) Staženo 1978 x
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- myso
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pri tak nizkej hodnote CLO? Nie je to nahodou iba DPH?
Mam objednanu gumu z Ali, uz by mala kazdym dnom dorazit, tak som zvedavy ako to pojde vymenit. Spinac zatial funguje, ale ta guma je v lete nechutne mazlava a v zime tak tvrda, ze cez nu nejde spinac stlacit
Mam objednanu gumu z Ali, uz by mala kazdym dnom dorazit, tak som zvedavy ako to pojde vymenit. Spinac zatial funguje, ale ta guma je v lete nechutne mazlava a v zime tak tvrda, ze cez nu nejde spinac stlacit