Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
no asi takhle,ja verim aspon tem airbagum...ale myslim si ze to nebude tak zhave jak se to kali...a vite co???...ja to asi ani zkouset nechci 

No právě, ale nikdy nevíš ...Richi1 píše:no asi takhle,ja verim aspon tem airbagum...ale myslim si ze to nebude tak zhave jak se to kali...a vite co???...ja to asi ani zkouset nechci
RAV4 HSD AWD
Tak jsem vcera prehodil na zimni 17" a muzu vam rict, ze je to labuzo. Od podvozku uz nejsou takovy razy a dokonce bych rek, ze to sedi lip nez ty univerzaly z vyroby.
RAV4 HSD FWD
Čaute borci. Ravku mám krátce od srpna najeto cca přes 6000km takže se mám co učit
. Na zimu jsem obul 18" Matador tak nějak zlatá střední cesta tak uvidím jak se budou chovat. Origo koupený univerzál do teď se jezdilo v poho ale na zimu radši zimáky,jednou jsem se nechal překecat a hned po prvním sněhu jsem dal zimáky.

Msp: mam Nokiany WR SUV 3, rafky nejaky cerny Dezenty a ty univerzaly jsou Brisgestone Ecopia.
Ty zimaky jsou docela hlucny a sviti mi kontrolka tlaku pneu. Je to jen pro zlost. Parovali mi to v Toyote pred prevzetim auta, oznacili mi ktera guma je ktera, ale stejne to sviti. Zkousel jsem to kalibrovat tlacitkem pod volantem, ale nejde to. Tak az bude cas, musim tam zajet.
Filous: Ty originaly se mi zdaji, ze za mokra docela klouzou. Jinak 6000 od srpna je pekna porce. A jinak spokojenost?
Ty zimaky jsou docela hlucny a sviti mi kontrolka tlaku pneu. Je to jen pro zlost. Parovali mi to v Toyote pred prevzetim auta, oznacili mi ktera guma je ktera, ale stejne to sviti. Zkousel jsem to kalibrovat tlacitkem pod volantem, ale nejde to. Tak az bude cas, musim tam zajet.
Filous: Ty originaly se mi zdaji, ze za mokra docela klouzou. Jinak 6000 od srpna je pekna porce. A jinak spokojenost?
RAV4 HSD FWD
Ja měl originaly taky, ale beru je jen na leto a za mokra davam bacha..taky mi ty Bridgestone kloužou.
Na zimu mám Dunlop a spokojenost.
Na zimu mám Dunlop a spokojenost.
Rav 4 FWD 2016 2.0 d-4d
Corolla 1.6 multidrive S active trend+
Corolla 1.6 multidrive S active trend+
Kadel-spokojený jsem ale vždy je tu nějaký ale. Už jsem to řešil s jedním kolegou přes sz. Ravka stála 850 byla to předváděčka a ještě jsem dostal nějakou tu slevu tak jsem se dostal na 725. No za ty prachy málo muziky. Sklopení zrcátek po vypnutí motoru, automatické otvírání nebo zavírání bočních oken jenom spolujezdec no a příplatek za navigaci 17tis nevím nevím za co tolik peněz!! Jinak jezdím hodně Kroměříž-Praha. Jedna jízda 580km.Teď už jenom jednou za měsíc,ale bývali doby kdy jsem to točil i třikrát týdně. Řeknu ti že naše D1 mi odrovnala jedno starší auto,proto jsem šel no novýho"ravky" tak jenom doufám že bude dobře sloužit.
Já mám Yokahamy a nemám problém.msp píše:Já mám tedy originál Michelin a ty jsou celkem v pohodě.
Láďa
caute chlapy...mam prezuto...taky me zacala svitit kontrola tlaku v pneu...no a vite co byl zadrhel???..v pneuservisu me sice zparovaly ale netusily ze 18¨ kola maji jen 2,1baru a natlacily mi tam 2,6,takze jsem jen upustil a je klid...tak snad to info nekomu pomuze...preji jezdeni bez karambolu
Tak tlak si resetuješ sám přeci. Buď upustíš kola a nebo knoflíkem nastavíš nový tlak který chceš.Richi1 píše:caute chlapy...mam prezuto...taky me zacala svitit kontrola tlaku v pneu...no a vite co byl zadrhel???..v pneuservisu me sice zparovaly ale netusily ze 18¨ kola maji jen 2,1baru a natlacily mi tam 2,6,takze jsem jen upustil a je klid...tak snad to info nekomu pomuze...preji jezdeni bez karambolu
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
abych pravdu rekl,tak sem to resetoval tim ze jsem to klasicky upustil na pozadovanou hodnotu,perotoze vubec nemam tuseni ze se to da nejak primo v aute nastavit na nejakou jinou hodnotu nez je udana na stredovem sloupku od vyrobce...takze si o me muzete myslet ze jsem balvan,a ja se s vami nebudu ani prit