Prius I dovoz z UK přední světla

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
stepynek
Člen Týmu

Prius I dovoz z UK přední světla

Příspěvek od stepynek »

Zdravím všechny.
Minulý týden jsem si dovezl z UK velmi hezkou jedničku r.v.2000. Jeden majitel, kompletní servisní historie, baterky výměna 2013 všechny klíče atd...No mám radost. Svezení luxus. Volant na druhé straně mi nevadí. No co je problém POTŘEBUJI sehnat přední světla a to proto, abych to mohl přihlásit, což jde bez problémů MOT mám platné do listopadu 17, takže je ještě relativně čas. Dneska mi v Toyotě v Jihlavě bylo řečeno, že se tyto díly už nevyrábí. Pan google taky nic nenašel. Nevíte o něčem, nebo kde bych to mohl sehnat popřípadě z čeho vyměnit přední reflektory na LHD :shock:
Dík za odpovědi
stepynek
stepynek
Člen Týmu

Re: Prius I dovoz z UK přední světla

Příspěvek od stepynek »

Prohledal jsem co šlo a nic. Origo nový díl se dle vyjádření prodejce od Toyoty už nevyrábí.....ale soudružka v Polsku měla! Je to Evropa, auto bylo původem z říše, bourane na zadek....potřebuji trochu rodičovskou péči,ale sehnal jsem :lol: :lol: :lol:
esprit
Řidič

Příspěvek od esprit »

Ceny Priusů I jsou v Evropě tak nízko, že by se mi nechtělo řešit shánění světel a další běhání kolem přihlášení i kdyby to bylo z UK zadarmo.
stepynek
Člen Týmu

Příspěvek od stepynek »

Jo to vím, taky tenhle stál cenu hezký Felicie. Vzal jsem ho proto, abych si ten hybrid pohon vyzkoušel. Na elektriku jezdím dvanáct let a ortodoxní elektromobilsti toto neuznávají. To já nejsem :biggrin: je to zajímavá zkušenost
Jinak to přihlášení není zas takový opruz. Tam největší problém jsou světla a zadní mlhovky. Jinak to je v pohodě :biggrin:
slabostka
Věčnej rejpal

Příspěvek od slabostka »

Tak ja som videl jednu cesku recenziu a to auto vyzeralo uzasne zachovale. Za cenu felicie do mesta urcite.....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
stepynek
Člen Týmu

Příspěvek od stepynek »

Vše sehnáno auto je už přihlášené na CZ doklladech :biggrin:
Tomiq
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tomiq »

A ten volant na blbý straně tě nesere? Když jsem jezdil po UK se svým autem, bylo to dost naprd s předjížděním a přehledem do zatáček.
Přeqapuje mě, že to vůbec otypujou když s jinejma věcma nadělaj takovýho humbuku.
Kořen slova Toyota je Toy!
stepynek
Člen Týmu

Příspěvek od stepynek »

Ne je to zvyku :biggrin: já už jedno RHD auto mám v manuálu, takže tohle pro mě luxus, že nemusím řadit :biggrin:
Teď řeším možnou přestavbu na plugin hybrid....
Proto jsem to koupil :mrgreen: na hraní :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Prius“