09 Sienna z Holandska
09 Sienna z Holandska
Ahoj vsem,
minuly tyden jsem dovezl 09 Toyota Sienna z Holandska a ted se peru s prihlasenim. V Holandsku to mel jeden majitel od nova, ale neni propojeny system a je trochu obtiznejsi ji prihlasit.
Pristi tyden jdu na vyzkumak, protoze nikde v registru nejsou potrebne udaje, coz me trochu zarazi protoze par aut jsem v minulosti v CZ inzerci jiz videl. Trochu jsem doufal ze tu bude rubrika Sienna a v ni par aktivnich uzivatelu, kteri by me treba naskenovali VTP, mozna bych se tim vyhnul vyzkumaku.
Vzhledem k tomu, ze rubrika Sienna tu neni, tak to zkousim aspon v teto rubrice. Za jakekoliv info ohledne prihlaseni bude rad, diky.
minuly tyden jsem dovezl 09 Toyota Sienna z Holandska a ted se peru s prihlasenim. V Holandsku to mel jeden majitel od nova, ale neni propojeny system a je trochu obtiznejsi ji prihlasit.
Pristi tyden jdu na vyzkumak, protoze nikde v registru nejsou potrebne udaje, coz me trochu zarazi protoze par aut jsem v minulosti v CZ inzerci jiz videl. Trochu jsem doufal ze tu bude rubrika Sienna a v ni par aktivnich uzivatelu, kteri by me treba naskenovali VTP, mozna bych se tim vyhnul vyzkumaku.
Vzhledem k tomu, ze rubrika Sienna tu neni, tak to zkousim aspon v teto rubrice. Za jakekoliv info ohledne prihlaseni bude rad, diky.
Re: 09 Sienna z Holandska
Dekra taky nic nema a navic to vychazi jeste o neco draz nez pres ten vyzkumak.
Ceska Toyota se vyjadrila, ze tyto informace neposkytuje.. holt auto mimo jejich trh. Snad to pujde pres ten vyzkumak hladce a za tyden v patek budu mit cistopis..
- Tygr
- Věčnej rejpal
Tak aspon, ze je Sienna do 8 let stari. Uprimne si myslim, ze si jeste bohužel užiješ, ale nechci syckovat a strašit Tě.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Držím palce, každopádně přinejhorším jsou lidi co se tím za peníze zabývají....
To se zastoupením potvrzuji, arogantní, protivná, 3,14čapaní. Když řešíš auto, které neprošlo jejich rukama (účtem) mají tě v paži ( možná i jinde). Ostuda značky.....
A určitě fotky a dojmy, chvíli jsem Siennu taky chtěl, ale minula mě.
To se zastoupením potvrzuji, arogantní, protivná, 3,14čapaní. Když řešíš auto, které neprošlo jejich rukama (účtem) mají tě v paži ( možná i jinde). Ostuda značky.....
A určitě fotky a dojmy, chvíli jsem Siennu taky chtěl, ale minula mě.
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Tohleto mě neskutečně sere. Pokud jsme v Unii, představoval bych si dovoz auta stejně složitý, jako přihlášení z jiného okresu.
Ta auta jsou homologovaná podle stejných norem, tak proč se sakra na tom musí přiživovat dalších x institucí a komplikovat tím občanovi život.
Ta auta jsou homologovaná podle stejných norem, tak proč se sakra na tom musí přiživovat dalších x institucí a komplikovat tím občanovi život.
Kořen slova Toyota je Toy!
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 11:16, celkem upraveno 1 x.
To Corolia 2014 : Jasný, jde to, ale kupříkladu proč "dovozová technická" , když to třeba má v zemi původu. Vícero různých převozních čísel a pod. Kor když jsme tedy v jedné "partě" .
Všichni jsme si rovni, ale někteří rovnější....
Řeší se Cebie (naprostá blbost) ale do záznamů z TK v jiné zemi nelze nahlédnout. Přitom by to bylo jednoduché a jasné....
Všichni jsme si rovni, ale někteří rovnější....
Řeší se Cebie (naprostá blbost) ale do záznamů z TK v jiné zemi nelze nahlédnout. Přitom by to bylo jednoduché a jasné....
Přesně to jsem měl na mysli. Já jsem měl taky dovoz bez problémů. Ale proč bych měl platit dovozovou technickou, když má auto TÜV. Proč bych měl čekat 14 dní, než z dodaných dat sesmolí úředník elaborát? A v neposlední řadě proč jsem platil Němcům silniční daň na 3 neděle, když jsem tam strávil 4 hodiny a autem na českých rz bych nezaplatil ani euro?
Hlavně že máme sjednocené rozměry a tvary okurek a mrqí.
Hlavně že máme sjednocené rozměry a tvary okurek a mrqí.
Kořen slova Toyota je Toy!
Poplatky a nezájem někoho něco dělat (státních struktur).... nebo nevím...
- Tygr
- Věčnej rejpal
No.. To už je ale pak vyhráno, když úředník ten TP začne vyrábět chyby-nechyby..
- Tygr
- Věčnej rejpal
To není JAK, ono to tak fakt bývá
Tak já mám ve techničáku opravu, původně 5 míst k sezení.Škrtnuto s razítkem na 7.(Prius Plus ani se 5ti místné neprodávají).
A to to není dovoz ale ČR funglovka....
Kdybych si toho nevšiml,už se vidím jak na stk jančím
A to to není dovoz ale ČR funglovka....
Kdybych si toho nevšiml,už se vidím jak na stk jančím