Napadlo mne čidlo ABS, ale po nastartování kontrolka ABS vždy zhasne. Používá TRC stejné čidlo jako ABS?
Díky za odpověď.
Cidlo muze byt ok, ale kabel k nemu ne;)Dudleto píše:Ahoj všem! Prosím o radu. Stává se mi, že při jízdě z kopce ostrou levotočivou zatáčkou se samo blokuje (přibrzdí) pravé přední kolo. Objevuje se to při brzdění i bez brzdění, ale vždy bez plynu. Občas problikne kontrolka smyku, a spíná ABS, ale jen pravé kolo.![]()
Napadlo mne čidlo ABS, ale po nastartování kontrolka ABS vždy zhasne. Používá TRC stejné čidlo jako ABS?
Díky za odpověď.
Tak to jsme dva, akorát že já to mám přesně obráceně. Pravá zatáčka a levé předníDudleto píše:Stává se mi, že při jízdě z kopce ostrou levotočivou zatáčkou se samo blokuje (přibrzdí) pravé přední kolo.
Vyřešil jste to nějak?houdezde píše:Tak to jsme dva, akorát že já to mám přesně obráceně. Pravá zatáčka a levé předníDudleto píše:Stává se mi, že při jízdě z kopce ostrou levotočivou zatáčkou se samo blokuje (přibrzdí) pravé přední kolo.![]()
Někdy se to děje i na víc vyspádované silnici, při brzdění.
Zatím jsem neobjevil příčinu.
Vyresil. U meho auta byla pricina celkove opotrebeni podvozku.Vyřešil jste to nějak?