Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
ne ne...opravdu mam i danej Parking...je jasny ze sem uz obcas i vypl driv motor aniz byc tam dal Pecko ale ted si davam bacha a opravdu to neni ten pripad...i to s tim ze sem chtel driv zamknout a nebyli dojete pate dvere mam zkusenost...ale v tom ten problem neni..proste se to nekdy sekne a mohl bych ty dvere prosit v klece aby se mi zamkly a stejne nic,proste si pipaj svoje a ja jim to musim vysvetlit dalkacem a posleze i odemknout...nechapu tu vychcanost toho auta..jak ta mrska vi ze sem ho zamkl dalkacem a proto chce abych ho zase i dalkacem odemkul,pac jinak me do sebe proste nepusti 

Ahoj všichni, pro ty co se ptají jak je na tom RAV4 hybrid s taháním přívěsů. Dnes v bídném počasí vody a větru 300 km přívěs výška 230, šířka 145, délka 245 cm, plachta.
Průměr 9,2, jeden směr prázdný, druhý směr plný nábytku, jízda HK-Brno-HK, do limitu.
Průměr 9,2, jeden směr prázdný, druhý směr plný nábytku, jízda HK-Brno-HK, do limitu.
RAV4 HSD AWD
A jak to jelo? Slo to furt do otacek nebo se to chovalo jako nezatizeny?
RAV4 HSD FWD
Po rozjezdu jsem se více méně držel na konci zeleného pole,rozjezdy případně kopce byli náročné,asi jako Chorvatské dálnice ve 140...
RAV4 HSD AWD
A ještě jeden pěkný zážitek z víkendu. Mám další zářez, vytahoval jsem již druhé auto(to první bylo CitiGo), ale tentokrát výrazně těžší (Octavia I Combi diesel) a RAV to měla ještě těžší. Úhel lana nebyl vůbec ideální a pod koly Ravky bylo 20 cm bláta(u nás již 14 dní prší), přesto jsem zvítězil, mám však za to, že zásluhu na tom mělo až vypnutí kontroly trakce 

RAV4 HSD AWD
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Pánové a dámy,
posílám další info z tahání vleků. Najeto 11 500km, cesta Týniště n. Orl. - Hejnice(Jizerky) sobotní odpoledne s prázdným vlekem 6,6L, cesta zpět v sobotních večerních hodinách 7,6L, kde řekněme na vozíku trůní něco kolem tuny
posílám další info z tahání vleků. Najeto 11 500km, cesta Týniště n. Orl. - Hejnice(Jizerky) sobotní odpoledne s prázdným vlekem 6,6L, cesta zpět v sobotních večerních hodinách 7,6L, kde řekněme na vozíku trůní něco kolem tuny

RAV4 HSD AWD
Tož vitajte šohajíci.
Enom pro zajímavost posílám odkaz slovenskéj televize, která začíná dlúhodobě testovat našu holku.
Tož su velice zvědavý jak budú spokojení.
http://www.auto-salon.sk/autosalon/32-i ... video=8042
Tož nech Vám to jezdí.
Zdenda
Enom pro zajímavost posílám odkaz slovenskéj televize, která začíná dlúhodobě testovat našu holku.
Tož su velice zvědavý jak budú spokojení.
http://www.auto-salon.sk/autosalon/32-i ... video=8042
Tož nech Vám to jezdí.
Zdenda
Ahoj, Míro,
předpokládám, že nám dáš vědět, kdyby se nás to týkalo nebo kdyby snad Toyota vydala nějaké obecné prohlášení, díky.
RAV4 HSD AWD
msp píše:Ahoj, Míro,
předpokládám, že nám dáš vědět, kdyby se nás to týkalo nebo kdyby snad Toyota vydala nějaké obecné prohlášení, díky.
Ahoj tady ó tom nic nevim
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní