Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
martinw
Řidič

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od martinw »

rafkař píše:Já psal o systémech že nejsou vychytaný
No zjevne tu ostatni majitele nechteji videt to problematicke - jen to dobre. ...a nebo jsou fakt vsichni spokojeni protoze napr. nepouzivaji adaptivni tempomat a safety sense jim nikdy nezabrzdil falesne, fakt nevim. :roll:
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Martine, cetl jsi posledni 2 stranky? Vzdyt si tu na tempomat stezujeme snad vsichni. Ale je fakt, ze mi auto falesne nikdy nezabrzdilo.

Ty jo, koukam, ze RAVka zase podrazila. Zakladni cena hybridu za 800tis. Ale otazka je, jestli to neni kvuli tomu, aby mohli dat "akcni cenu"
RAV4 HSD FWD
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

kadel píše:Martine, cetl jsi posledni 2 stranky? Vzdyt si tu na tempomat stezujeme snad vsichni. Ale je fakt, ze mi auto falesne nikdy nezabrzdilo.

Ty jo, koukam, ze RAVka zase podrazila. Zakladni cena hybridu za 800tis. Ale otazka je, jestli to neni kvuli tomu, aby mohli dat "akcni cenu"
Možno. A možno nestíhajú vyrábať. Pokiaľ si dobre pamätám, takto nejako to bolo aj s hybridným Yarisom. Keď už boli čakacie doby tuším 9 mesiacov tak zdvihli ceny.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø4,2l/100km)
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

Kocúr píše: Ty jo, koukam, ze RAVka zase podrazila. Zakladni cena hybridu za 800tis. Ale otazka je, jestli to neni kvuli tomu, aby mohli dat "akcni cenu.
Posiluje nam nenapadne koruna, meli by zlevnovat jinak bude vice zakazniku koukat k dealerum za hranicemi. Navic pristi rok prijde novy hybridni vuz Honda CR-V na to budou muset taky reagovat... to bude kazdy vikend TOYOTA vikend ;)
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Uz se taky zacinaji objevovat ojetiny za rozumnou cenu. Prvni vlastovka na sauto za 620tis, 16 tis najeto.
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

A podle fotek to má taky "vykuněný" :-)
RAV4 HSD AWD
tomikm
Řidič

Příspěvek od tomikm »

Karlíku, o kolik podražila, kolik stála?
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

tomikm píše:Karlíku, o kolik podražila, kolik stála?
Prosim te, kdyz vysla, tak stala nejak 739, to nevim presne, ale pres 740 to nebylo. Pak podrazila na 769, to pridali do zakladu hlidani mrtvyho uhlu, adaptivni tempomat a jeste nejaky kraviny. Za par mesicu odebrali BSM a zdrazila na 790, tam vydrzela asi nejdyl a ted je za 800.
RAV4 HSD FWD
Richi1
Člen Týmu

Příspěvek od Richi1 »

tak dneska opet peklo se zamykanim dveri...proste se to sekne a muzu na tu kliku hrabat jak teplous a pokazde t jen dlouze zapiska a nakonec tasim dalkac a na ten to zareaguje na jednicku a pri navratu k autu muzu za kliku tahat jako bych to auto chtel preklopit do boku a nic...takze zase tasim svuj dalkac a ejhle,klika cvakla dvere leti ... :mrgreen:
alesho
Člen Týmu

Příspěvek od alesho »

Mě se tohle stalo, když jsem byl netrpělivej a "hladil kliku" těsně po dovření pátých dveří. O jednu vteřinu později to šlo. Taky to píská, když zapomenu klíč uvnitř. Neměl si tam druhý klíč, třeba v kabelce manželky? :lol:
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Mohu pouze přispět tím, že dle mého pozorování musíte striktně dodržovat postupy ovládání RAV4 např.
Nesmíte nejdříve vypnout vozidlo stiskem START a pak řadit P! U mě pak vozidlo pípá(po otevření dveří), vypnutí se musí konat opětovným stisknutím tlačítka START.
Pokud otevřete dveře řidiče u nastartovaného vozidla, tak se Vám neotevřou žádné další i kdyby jste se na hlavu stavěli, pokud to uděláte u vozidla s vypnutým zapalováním, otevřou se dle nastavení všechny dveře v pořádku(mám nastaveno v managementu) atd.
RAV4 HSD AWD
M.Bambus
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M.Bambus »

Mě teda keyless zrovna nenadchnul, přestože mi fungoval spolehlivě, a po měsíci jsem ho deaktivoval. Používám jen ovladač (stejně ho člověk musí mít při sobě) a i kvůli lepšímu pocitu ho vždy "dvojhmatem" uspávám. Kdyby keyless nebyl součástí výbavy, vůbec bych byl radši za obyč klíč :mrgreen:
http://www.bazzina.cz

Corolla E12 1.4 VVT-i, r.v.2006
RAV4 2.0 Valvematic, Multidrive S, r.v.2015
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Taky nemam s bez klicem problemy, je to dobra vec kdyz clovek jezdi sam nebo musi bejt prvni u auta, aby ostatni nemuseli cekat. :-)

Jinak koukam jeste do ceniku a asi jsem kecal, ze ravka podrazila. Zakladni cena je vyssi, to jo, ale jako akcni cena je vyhodnejsi nez v dobe, kdy jsem treba kupoval ja, to bylo 790 + 49 Trend. Ted tahle kombinace je za 799. A pekne s tim cenikem Toyota zamichala, momentalne ve vyssich vybavach stoji diesel uplne stejne jako hybrid a hybrid je jen o 20tis drazsi nez 2,0. Takze parada, uz srovnali ceny hybrida s konvencnima motora a ted by jeste mohli udelat dostupnejsi plugin. Dojezd tak 40 km a nemusim z 80 % tankovat. :-)
RAV4 HSD FWD
Richi1
Člen Týmu

Příspěvek od Richi1 »

chci jen kratce reagovat na to vypinani motoru...je jasny ze nebudu zamykat bezklicove auto kdyz bych mel nastartovano..opravdu to blbne jen nevim co delam spatne nebo jestli je chyba nejakyho softweru...proste si pipame a stojime vedle sebe a nemuzeme se od sebe odtrhnout az to psychicky nezvladnu a zamavam ji dalkacem :biggrin: ...no a co se tyce toho plug in hybridu,taky bych uvital jak u toho noveho Priusu ..dojezd 50km...ale zustat u tehle motorizace,protoze 122koni by bylo malo
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Richi: a nemohls to treba chcipnout kdyz jsi nemel radicku na P? Pak to pipa a nejde to zamknout.

Jak psal msp. Kdyz auto chcipnes treba v N a az pak zaradis na P, tak ti auto pipa aby ses hezky vratil a zopakoval si to
Naposledy upravil(a) kadel dne sob 07.10.2017, 19:38, celkem upraveno 1 x.
RAV4 HSD FWD
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“