co znamena tahle kontrolka?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

co znamena tahle kontrolka?

Příspěvek od jerry.s »

Haloo lidi! nevim jestli mi bude schopny nekdo odpovedet, ale mel bych dalsi dotaz. v aute mi sviti kontrolka ktera nevim co znamena, nevite nekdo o co jde? predem diky :wink:

Obrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

to by mal byt pocitac,,, aspon si myslim,,, id na diagnostiku,,tam ti povedia kde mas chybu
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

to je predsa taka miniponorka s minivrtulkou... teraz mozes bez obav vojst do jazera.. :D
Celica All-trac
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

zeby to bol obojzivelnik,, a tymto si pyta,,ze konecne by mohol s nim aj ist na vodu?
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

pravdepodobne ventilator vzadu na pravej strane uz nesluzi...
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Elvis má pravdu-není to ani ponorka ani počítač-je to signalizace toho že nefachá ten zadní větrák u motoru-měl sem s tim už problém a už sem to tady řešil, budeš asi musit do toyoty-může to způsobovat víc věcí
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

hold aj ja sa mozem pomylit
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

ach tak. no po pravde jsem si to myslel ale ruku do ohne bych za to nedal. uz jsem zkousel davat to cidlo do horke vody ale nejak to neseplo pac vrtule se neroztocila a ani do ni nesla stava. pojistky jsem taky prosel a jsou dobre tak nevim. napada me spatne cidlo a nebo nejake relatko pres ktere je to zapojene ale to nevim ktere je. nevite nekdo? pokud to neodstranim tak s tim zkusim vjet do toho rybniku jak radite :biggrin:
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

jo ten problém se dá vyřešit už jen jednim způsobem,hold bude muset tvůj spolujezdec po cestě foukat na motor no,ale když seženeš nekuřáka tak to možná ufouká :twisted: :D
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: co znamena tahle kontrolka?

Příspěvek od Beaver »

jerry.s píše:Haloo lidi! nevim jestli mi bude schopny nekdo odpovedet, ale mel bych dalsi dotaz. v aute mi sviti kontrolka ktera nevim co znamena, nevite nekdo o co jde? predem diky :wink:

Obrázek
Kontrolka CHECK ENGINE. Je potreba si bud vyblikat ulozenej chybovej kod, nebo zajet na diagnostiku, kde ti to udelaji merakem za prachy :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
jbe
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: co znamena tahle kontrolka?

Příspěvek od jbe »

Beaver píše: Kontrolka CHECK ENGINE. Je potreba si bud vyblikat ulozenej chybovej kod, nebo zajet na diagnostiku, kde ti to udelaji merakem za prachy :D
Mám úplně stejný problém.
Tohle "vyblikání" se dělá jak? Je na to třeba nějaký přístroj nebo to jde rovnou z auta?

Pls napište někdo, kdo to umíte. Nepovedlo se mi o tom najít žádné další informace.
(Teda kromě http://www.vltava2000.cz/AED/goodsdetai ... F$00000001 - ale to už bych to radši dal do servisu :-)
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

jbe.. posli na sebe icq.. at mam mrkare pohromade. :)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Odpovědět

Zpět na „MR2“