Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Teď jsem to zkontroloval a mám stále v nabídce mapy zdarma, ale je fakt, že to předělali a je to dost nepřehledné 

Ahoj, všichni, nejste náhodou někdo z východních Čech a máte navigaci, moc rád bych viděl oč jsem přišel, kdyby jsme se mohli někde potkat.
Díky moc.
Díky moc.
RAV4 HSD AWD
Rosik: diky, psal jsem na podporu, tak uvidim. Jeste me napada,ze se to da stahnout jen jednou, proto uz tam mam cenu kdyz jsem to stahnul.
Msp: neprisel jsi o nic, kdyz ji mam pustenou, tak mam zaplej i mobil.
RAV4 HSD FWD
A v něm v cizině bez dat co? Díky.kadel píše:Rosik: diky, psal jsem na podporu, tak uvidim. Jeste me napada,ze se to da stahnout jen jednou, proto uz tam mam cenu kdyz jsem to stahnul.
RAV4 HSD AWD
Máš pravdu, dnes již neplatí co bylo včera, tedy data došli(nebo není pokrytí), co pak používáš?
RAV4 HSD AWD
Sygic pouzivam, google maps si taky muzes nastahovat offline. Kazdopadne kdyz me navi v aute vede jinudy nez google, jedu podle googlu
RAV4 HSD FWD
Sygic jsem používal letos do Chorvatska a větší zklamání jsem dlouho nezažil, Google s daty (i offline staženými) dobrý, pak jsem ještě otestoval TomTom, který jsem dříve používal hodně dlouho a asi se vrátím k němu, jen ta cenová politika není nejvlídnější
Problém ale spatřuji a proto jsem se Tě tak vyptával právě i na zabudovanou navi, že spojení telefonu, který by měl komunikovat přes integrovaný multimediální systém, tedy při hlasovém povelu snížit hlasitost radia a pak opět zesílit je v Toyota nemožná a to mi hodně vadí
Ale což, je to jak to je...
Problém ale spatřuji a proto jsem se Tě tak vyptával právě i na zabudovanou navi, že spojení telefonu, který by měl komunikovat přes integrovaný multimediální systém, tedy při hlasovém povelu snížit hlasitost radia a pak opět zesílit je v Toyota nemožná a to mi hodně vadí
RAV4 HSD AWD
Ehm, tak to je jasný....tomikm píše:Jestli to není proto, že má omezovač na 100rafkař píše:..... nechápu proč neboť právě Setra se z kopce nerozjede víc jak 104 pak začne sama brzdit.
Holt musíme počkat než soudruzi z NDR napraví chybu
A otázka zní proč má omezovač jen na sto když může jet jen sto a kamiony mají omezovač na 90 a můžou jezdit jen 80??? včetně kamionu přepravujících ADRku??? Proč to mají kamiony nastavené o 10 víc nám nezodpoví ani ministerstvo. To že busy vozí lidi je zavádějící argument, jestli bus může nabourat kamion, tak kamion co jede rychle muže nabourat autobus.
Pak se stane to že kamion to z kopce pustí na sto sto deset a když ubere na 90 do jedné minuty tak se mu to ani nezaznamená. Takže já předjedu kamion po rovině a předjíždím ho stovkou dlouho, protože on porušuje předpis a jede o deset víc a on pak předjede bus zase z kopce a takhle to jde pořád dokola.
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
msp: takze jsi mirrorlink nerozchodil? S hlasitosti interovany navi taky porad musi hejbat. Nekdy to rve, nekdy to blbe slysim a to treba.nekolikrat za jednu trasumsp píše:Sygic jsem používal letos do Chorvatska a větší zklamání jsem dlouho nezažil, Google s daty (i offline staženými) dobrý, pak jsem ještě otestoval TomTom, který jsem dříve používal hodně dlouho a asi se vrátím k němu, jen ta cenová politika není nejvlídnější
RAV4 HSD FWD
Zkus toto spíš poslat na ministerstvo dopravy, tady nikdo z nich nejspíš debatovat nebude. A hlavně, nepatří to do fóra o hybridech RAV.rafkař píše:Ehm, tak to je jasný....tomikm píše:Jestli to není proto, že má omezovač na 100rafkař píše:..... nechápu proč neboť právě Setra se z kopce nerozjede víc jak 104 pak začne sama brzdit.
Holt musíme počkat než soudruzi z NDR napraví chybu
A otázka zní proč má omezovač jen na sto když může jet jen sto a kamiony mají omezovač na 90 a můžou jezdit jen 80??? včetně kamionu přepravujících ADRku??? Proč to mají kamiony nastavené o 10 víc nám nezodpoví ani ministerstvo. To že busy vozí lidi je zavádějící argument, jestli bus může nabourat kamion, tak kamion co jede rychle muže nabourat autobus.
Pak se stane to že kamion to z kopce pustí na sto sto deset a když ubere na 90 do jedné minuty tak se mu to ani nezaznamená. Takže já předjedu kamion po rovině a předjíždím ho stovkou dlouho, protože on porušuje předpis a jede o deset víc a on pak předjede bus zase z kopce a takhle to jde pořád dokola.
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
Ahoj, rozchodil, ale opravdu jen se Samsung SIII a ten je pro dnešní aplikace nepoužitelný...kadel píše:msp: takze jsi mirrorlink nerozchodil? S hlasitosti interovany navi taky porad musi hejbat. Nekdy to rve, nekdy to blbe slysim a to treba.nekolikrat za jednu trasumsp píše:Sygic jsem používal letos do Chorvatska a větší zklamání jsem dlouho nezažil, Google s daty (i offline staženými) dobrý, pak jsem ještě otestoval TomTom, který jsem dříve používal hodně dlouho a asi se vrátím k němu, jen ta cenová politika není nejvlídnější
RAV4 HSD AWD
Já psal o systémech že nejsou vychytaný, to se někdo jiný chytnul něčeho jiného...
Tady si každý píše kam chce a zakládá duplicitní témata, tak si myslím že to je úplně putna.
Admin nefunguje...
Tady si každý píše kam chce a zakládá duplicitní témata, tak si myslím že to je úplně putna.
Admin nefunguje...
RAV4 HSD AWD 2018