Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
Rosik
Člen Týmu

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od Rosik »

Teď jsem to zkontroloval a mám stále v nabídce mapy zdarma, ale je fakt, že to předělali a je to dost nepřehledné :-(
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Ahoj, všichni, nejste náhodou někdo z východních Čech a máte navigaci, moc rád bych viděl oč jsem přišel, kdyby jsme se mohli někde potkat.
Díky moc.
RAV4 HSD AWD
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jakou? :-) jestli není stejná jako třeba v p+..
Back in Czech.
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

No dle podpisu RAV4 2017 :-)
RAV4 HSD AWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Rosik: diky, psal jsem na podporu, tak uvidim. Jeste me napada,ze se to da stahnout jen jednou, proto uz tam mam cenu kdyz jsem to stahnul.

Msp: neprisel jsi o nic, kdyz ji mam pustenou, tak mam zaplej i mobil.
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

kadel píše:Rosik: diky, psal jsem na podporu, tak uvidim. Jeste me napada,ze se to da stahnout jen jednou, proto uz tam mam cenu kdyz jsem to stahnul.

Msp: neprisel jsi o nic, kdyz ji mam pustenou, tak mam zaplej i mobil.
A v něm v cizině bez dat co? Díky.
RAV4 HSD AWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Msp: jak bez dat? Tarify mas dneska v EU jako doma.
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Máš pravdu, dnes již neplatí co bylo včera, tedy data došli(nebo není pokrytí), co pak používáš?
RAV4 HSD AWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Sygic pouzivam, google maps si taky muzes nastahovat offline. Kazdopadne kdyz me navi v aute vede jinudy nez google, jedu podle googlu
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Sygic jsem používal letos do Chorvatska a větší zklamání jsem dlouho nezažil, Google s daty (i offline staženými) dobrý, pak jsem ještě otestoval TomTom, který jsem dříve používal hodně dlouho a asi se vrátím k němu, jen ta cenová politika není nejvlídnější
Problém ale spatřuji a proto jsem se Tě tak vyptával právě i na zabudovanou navi, že spojení telefonu, který by měl komunikovat přes integrovaný multimediální systém, tedy při hlasovém povelu snížit hlasitost radia a pak opět zesílit je v Toyota nemožná a to mi hodně vadí
Ale což, je to jak to je...
RAV4 HSD AWD
rafkař
Manager Týmu

Příspěvek od rafkař »

tomikm píše:
rafkař píše:..... nechápu proč neboť právě Setra se z kopce nerozjede víc jak 104 pak začne sama brzdit.

Holt musíme počkat než soudruzi z NDR napraví chybu :mrgreen:
Jestli to není proto, že má omezovač na 100
Ehm, tak to je jasný....
A otázka zní proč má omezovač jen na sto když může jet jen sto a kamiony mají omezovač na 90 a můžou jezdit jen 80??? včetně kamionu přepravujících ADRku??? Proč to mají kamiony nastavené o 10 víc nám nezodpoví ani ministerstvo. To že busy vozí lidi je zavádějící argument, jestli bus může nabourat kamion, tak kamion co jede rychle muže nabourat autobus.
Pak se stane to že kamion to z kopce pustí na sto sto deset a když ubere na 90 do jedné minuty tak se mu to ani nezaznamená. Takže já předjedu kamion po rovině a předjíždím ho stovkou dlouho, protože on porušuje předpis a jede o deset víc a on pak předjede bus zase z kopce a takhle to jde pořád dokola.
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

msp píše:Sygic jsem používal letos do Chorvatska a větší zklamání jsem dlouho nezažil, Google s daty (i offline staženými) dobrý, pak jsem ještě otestoval TomTom, který jsem dříve používal hodně dlouho a asi se vrátím k němu, jen ta cenová politika není nejvlídnější
Problém ale spatřuji a proto jsem se Tě tak vyptával právě i na zabudovanou navi, že spojení telefonu, který by měl komunikovat přes integrovaný multimediální systém, tedy při hlasovém povelu snížit hlasitost radia a pak opět zesílit je v Toyota nemožná a to mi hodně vadí
msp: takze jsi mirrorlink nerozchodil? S hlasitosti interovany navi taky porad musi hejbat. Nekdy to rve, nekdy to blbe slysim a to treba.nekolikrat za jednu trasu
RAV4 HSD FWD
tomikm
Řidič

Příspěvek od tomikm »

rafkař píše:
tomikm píše:
rafkař píše:..... nechápu proč neboť právě Setra se z kopce nerozjede víc jak 104 pak začne sama brzdit.

Holt musíme počkat než soudruzi z NDR napraví chybu :mrgreen:
Jestli to není proto, že má omezovač na 100
Ehm, tak to je jasný....
A otázka zní proč má omezovač jen na sto když může jet jen sto a kamiony mají omezovač na 90 a můžou jezdit jen 80??? včetně kamionu přepravujících ADRku??? Proč to mají kamiony nastavené o 10 víc nám nezodpoví ani ministerstvo. To že busy vozí lidi je zavádějící argument, jestli bus může nabourat kamion, tak kamion co jede rychle muže nabourat autobus.
Pak se stane to že kamion to z kopce pustí na sto sto deset a když ubere na 90 do jedné minuty tak se mu to ani nezaznamená. Takže já předjedu kamion po rovině a předjíždím ho stovkou dlouho, protože on porušuje předpis a jede o deset víc a on pak předjede bus zase z kopce a takhle to jde pořád dokola.
Zkus toto spíš poslat na ministerstvo dopravy, tady nikdo z nich nejspíš debatovat nebude. A hlavně, nepatří to do fóra o hybridech RAV.
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

kadel píše:
msp píše:Sygic jsem používal letos do Chorvatska a větší zklamání jsem dlouho nezažil, Google s daty (i offline staženými) dobrý, pak jsem ještě otestoval TomTom, který jsem dříve používal hodně dlouho a asi se vrátím k němu, jen ta cenová politika není nejvlídnější
msp: takze jsi mirrorlink nerozchodil? S hlasitosti interovany navi taky porad musi hejbat. Nekdy to rve, nekdy to blbe slysim a to treba.nekolikrat za jednu trasu
Ahoj, rozchodil, ale opravdu jen se Samsung SIII a ten je pro dnešní aplikace nepoužitelný...
RAV4 HSD AWD
rafkař
Manager Týmu

Příspěvek od rafkař »

Já psal o systémech že nejsou vychytaný, to se někdo jiný chytnul něčeho jiného...
Tady si každý píše kam chce a zakládá duplicitní témata, tak si myslím že to je úplně putna.
Admin nefunguje...
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“