A vieš že ja som si vždy myslel že FWD je four wheel drive? Som ja ale tupan.msp píše:Dle podpisu má předokolku (FWD) ale nevím motorizaci...

Každopádne mi spotreba RAV4 5.3l/100km s akoukoľvek motorizáciou príde neskutočne nízka.
A vieš že ja som si vždy myslel že FWD je four wheel drive? Som ja ale tupan.msp píše:Dle podpisu má předokolku (FWD) ale nevím motorizaci...
Prosímtě a to ti nabulíkoval kdo že tam je bmw motor?tenge píše:Jojo je to jen předokolka v 2l diesel rok 2016 bmw motor. A za tech 5.3 na dálku při dodržování předpisů je to ok. Je v tom dálnice cca 30km a 120km po klasických cestach. Taková nejčastější referenční trasa. Jinak město to vždycky zabije..ale průměr je 6.
Spokojenost. Jsem na tom líp jak s hybridem..
Jak říkám, pokud vše přepočítáváš na peníze=ekonomika je pro Tebe vše, pak Ti to jistě vychází, i když si myslím, že servisní náklady budou oproti Hybridu vyšší. Dále jsou tu ale hodnoty zajímavější, jako kultivovanost, hluk, jízdní projev, výkon, atd. Pro zajímavost jsem koukal do ceníku a pořizovací cena je identická.tenge píše:Proč jsem na tom hůř? Dobře.. možná potenciální dražší servis auta po 10 letech služby.. ale tak dlouho ho stejně nebudu mít.. když jsem počítal zda se ni hybrid vyplatí tak í pro zahrnutí nákladů tak by byla návratnost vyšší ceny cca 160tis.km a byl bych na nule.
Já jsem s výběrem spokojen. Diesel je fajn , spotřeba 6l stabilně, komfort taky fajn.
No primárně to mám v techničaku uvedený a navíc toyota komplet bere diesly od bmw jelikoz svoje má mizerný. Toyota do Ravky dává pouze diesel od bmw, svůj benzin a svůj hybrid.rafkař píše:Prosímtě a to ti nabulíkoval kdo že tam je bmw motor?tenge píše:Jojo je to jen předokolka v 2l diesel rok 2016 bmw motor. A za tech 5.3 na dálku při dodržování předpisů je to ok. Je v tom dálnice cca 30km a 120km po klasických cestach. Taková nejčastější referenční trasa. Jinak město to vždycky zabije..ale průměr je 6.
Spokojenost. Jsem na tom líp jak s hybridem..
Asi že bmw dávají do menších aut s menší kubaturou, tak se jim hodí radši říct, že ho tam máš taky, bo se za ten toyota stydej...