Výměna převodovky Avensis t22 d-4d

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
griffin-guitar
Člen Týmu

Výměna převodovky Avensis t22 d-4d

Příspěvek od griffin-guitar »

Dobrý den,

Mám problém se svým Avensisem, když zařadím 5. stupeň. Vypadává a já ho tak za jízdy musím držet. Přemýšlel jsem nad výměnou, ale do ojetiny se mi nechce a nikde jsem nenašel možnosti nové převodovky...Plus bych se rád zeptal, jak a kde bych mohl najít alternativní převodovky k tomuto modelu (třeba šestikvalt kompatibilní s tímto autem...6. stupeň vážně dost často chybí...)
Děkuji moc...:)
Avensis kombi T22, D-4D, 1CD-FTV, 2000
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna převodovky Avensis t22 d-4d

Příspěvek od Idaho »

griffin-guitar píše:Dobrý den,

Mám problém se svým Avensisem, když zařadím 5. stupeň. Vypadává a já ho tak za jízdy musím držet. Přemýšlel jsem nad výměnou, ale do ojetiny se mi nechce a nikde jsem nenašel možnosti nové převodovky...Plus bych se rád zeptal, jak a kde bych mohl najít alternativní převodovky k tomuto modelu (třeba šestikvalt kompatibilní s tímto autem...6. stupeň vážně dost často chybí...)

Hledej převodovku z novějších 1CD-FTV.. bohužel že by tam sla z 2CD nemám ověřeno a jiná bez převaření přírub nepasuje..
R294
Člen Týmu

Re: Výměna převodovky Avensis t22 d-4d

Příspěvek od R294 »

griffin-guitar píše:Dobrý den,

zrovna jsem 1 vyhodil ale byla z vvti a s hlučným ložiskem...tu současnou jsem kupoval z 2. ruky vlastně taky s obavou jak se bude chovat až jí projedu a byla ok. nejlépe je vyndat jí z bouračky na zadek nebo pravý bok...hledal jsem dlouho ale nakonec byla k mání u kluků v nové vsi u roztoklat poblíž českého brodu...
Avensis T22 sedan 1,6 VVTi 2001
Odpovědět

Zpět na „Avensis“