Ten papundekl na haubně je předraženej, mám to taky načatý a už mám koupené nové cvočky a v Hornbachu jsem koupil podobný materiál který si vyříznu a stál 290kadel píše:Tak dneska servis a olej mi taky dali 0w20. Jinak u Freye paradni pristup. Prodejce (ne servisni technik) se sam nabidl, jestli nechci auto, abych nemusel cekat. Bylo to zadarmo, natankoval jsem jim do toho za 250 benzin a pohoda.
Jinak jsem mel pujcenou C-HR a nestacil jsem se divit. Tempomat az do zastaveni, po zmacknuti plynu nebo packy tempomatu se to i samo rozjede, vsechna okna auto dojezdy, displej mezi budikama lepsi rozliseni, animace a v cestine, kde se da nastavit i digi rychlost (nekdo to tu snad chtel), zobrazovani znacek ukazuje i dalnici, vetsi displej radia, ale spostreba 7,6. Byla to 1.2T AWD.
Jo a koupil jsem si za 300,- bilou perlet v lahvicce se steteckem, mam dost oderku na narazniku. Prokousana vata na haubne od kuny, cena 6000,-.

Jinak když to tam nebude tak se taky nic neděje, rozhodně bych za to nedal víc jak 800