Toyota Corolla 1.3 16V r.v 1993

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Hellraiser
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Toyota Corolla 1.3 16V r.v 1993

Příspěvek od Hellraiser »

zdarec lidicky sem tady novej, chci se zeptat na toto auto http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5606662# jestli opravdu ten motor sedi?? opravdu ma ta 1.3 16V 65kW???? nejak se me to porad nezda :) a jak je na tom s kvalitou apod. Na co si davat pozor pri vyberu tohoto auta ... atd.... dekuji moc
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Opravdu má 65 kw. Zdá se ti to hodně nebo málo? Mně to připadá jako výkon odpovídající obsahu.
S kvalitou je na tom asi jako toyota ;).
Tradičně bych si ohlídal, zda auto nebylo bourané, pak výfuk a brzdy.
Jinak, motory toy by měly být suché - tedy neměl by nikde sáknout olej.
Samozřejmě to může být pastička, a může na tom tedy být špatně úplně cokoliv, ale kromě zatuhlých brzd, asi nemívá moc častých závad.
Obrázek
Hellraiser
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hellraiser »

No jde me o to za jsem zatim nikde nevidel Corollu stejnou rocniku aji motorem :) tak proto se ptam zda se me to celkem dost na 1.3 :) tak pak tedy jo a u toyot rez apod. se moc casto neobjevuje ze ne?? jsou to tedy jen hlavne ty veci jak si jmenoval ok? a myslite ze toto auto za ty panize stoji?? zda se me i malinko vice levny :) no psal sem si uz dotycnemu mailem o nejaky ty podrobnosti tak uvidim... :) dekuji
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

to Hellraiser: mě to hlásí, že inzerát nebyl nalezen, nicméně by to mělo sedět, Corolla E10 se začala vyrábět někdy koncem roku 1992 a měla mimo jiné motor 1.3 65kW (1.332 ccm). Já ji vlastním už 6 let :) Moje byla vyrobena v dubnu 1993. V roce 1995 prošla faceliftem a byl jí snížen výkon na 55kW, tuším že z důvodu emisí. Moje má nalítáno něco málo přes 180t km (odhad, předchozí majitel stočil tachometr). Rez je asi otázkou štěstí a "skladování" vozu. Moje z roku 1993 nerezne, brácha ji měl z roku 1996 a rezli mu zadní lemy blatníků, otec má Almeru z roku 1998 a té taky reznou lemy blatníků, takže zkontroluj lemy, jinak by to mělo být OK.
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“