Toyota Corolla 1.3 16V r.v 1993
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Corolla 1.3 16V r.v 1993
zdarec lidicky sem tady novej, chci se zeptat na toto auto http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5606662# jestli opravdu ten motor sedi?? opravdu ma ta 1.3 16V 65kW???? nejak se me to porad nezda
a jak je na tom s kvalitou apod. Na co si davat pozor pri vyberu tohoto auta ... atd.... dekuji moc

Opravdu má 65 kw. Zdá se ti to hodně nebo málo? Mně to připadá jako výkon odpovídající obsahu.
S kvalitou je na tom asi jako toyota
.
Tradičně bych si ohlídal, zda auto nebylo bourané, pak výfuk a brzdy.
Jinak, motory toy by měly být suché - tedy neměl by nikde sáknout olej.
Samozřejmě to může být pastička, a může na tom tedy být špatně úplně cokoliv, ale kromě zatuhlých brzd, asi nemívá moc častých závad.
S kvalitou je na tom asi jako toyota

Tradičně bych si ohlídal, zda auto nebylo bourané, pak výfuk a brzdy.
Jinak, motory toy by měly být suché - tedy neměl by nikde sáknout olej.
Samozřejmě to může být pastička, a může na tom tedy být špatně úplně cokoliv, ale kromě zatuhlých brzd, asi nemívá moc častých závad.

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No jde me o to za jsem zatim nikde nevidel Corollu stejnou rocniku aji motorem
tak proto se ptam zda se me to celkem dost na 1.3
tak pak tedy jo a u toyot rez apod. se moc casto neobjevuje ze ne?? jsou to tedy jen hlavne ty veci jak si jmenoval ok? a myslite ze toto auto za ty panize stoji?? zda se me i malinko vice levny
no psal sem si uz dotycnemu mailem o nejaky ty podrobnosti tak uvidim...
dekuji

to Hellraiser: mě to hlásí, že inzerát nebyl nalezen, nicméně by to mělo sedět, Corolla E10 se začala vyrábět někdy koncem roku 1992 a měla mimo jiné motor 1.3 65kW (1.332 ccm). Já ji vlastním už 6 let
Moje byla vyrobena v dubnu 1993. V roce 1995 prošla faceliftem a byl jí snížen výkon na 55kW, tuším že z důvodu emisí. Moje má nalítáno něco málo přes 180t km (odhad, předchozí majitel stočil tachometr). Rez je asi otázkou štěstí a "skladování" vozu. Moje z roku 1993 nerezne, brácha ji měl z roku 1996 a rezli mu zadní lemy blatníků, otec má Almeru z roku 1998 a té taky reznou lemy blatníků, takže zkontroluj lemy, jinak by to mělo být OK.