Posílám foto, jinak souhlas, tohle se taktéž nepovedlo inženýrům z Japan. A bohužel, nic se nezměnilo ani po faceliftu. Plast tam moc nedrží a dostává mě nalepený filc, který vůbec nesedí, z pravé strany je několika centimetrový přesah viz.foto.zet3 píše:Ahoj, mohl by někdo vyfotit přední horní příčku před nohama předního spolujezdce (pod příruční schránkou). Včera jsem vytahoval kobereček a docela mě ten kývajíci se plastový kus polepený koberečkem překvapil, drncá tam a ma strašný vůle. Splujezdec s delšíma nohama to vykopne ani neví jak.
Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
- Přílohy
-
- IMG_20170905_121947.jpg
- (115.35 KiB) Staženo 1482 x
-
- IMG_20170905_121934.jpg
- (143.12 KiB) Staženo 1482 x
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Alespoň takto...noker11 píše:Caute ludia, vedel by mi prosim niekdo z vas odfotit spodny kryt motora na E18? Stacilo by len polozit mobil vodorovne na zem pred auto a odfotit z predu. Zaujima ma ako velmi odstava koniec toho plastu pri CVT - hlavne lava strana v porovnani s pravou. Kedze ten nema zakryty komplet cely motor. Dakujem velmi pekne za pomoc
- Přílohy
-
- IMG_20170905_122146.jpg
- (91.55 KiB) Staženo 1482 x
-
- IMG_20170905_122106.jpg
- (114.04 KiB) Staženo 1482 x
Ahoj, dík hanes73 za foto. I když je to u všech stejný, tak mě to nějak moc neuspokojuje. 
Camry 2.5 HSD Executive
Corolla SD 1.8 Hybrid Executive VIP
Corolla 1.6 Valvematic Sprint Acrive Trend+
Corolla SD 1.8 Hybrid Executive VIP
Corolla 1.6 Valvematic Sprint Acrive Trend+
Věřím a sdílím Tvé pocity. Celkově dílenské zpracování na slušné úrovni, ale tohle? Nechápu....
Ahoj, máte někdo na hadicích v motoru nakreslený bílou barvou půlměsíc? Já na to přišel nedávno a vypadá to jako by se někdo z turků podepisoval. Jinak mám Corollku třetí rok a bez nejmenší chybičky, co se spolehlivosti týká. Prostě super a nic neřeším. Škodovku už nikdy více a ať Vám to taky šlape.
Toyota Corolla 2020 1,8 Hybrid
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
hanes73 dakujem velmi pekne
. Zdalo sa mi, ze ten plas nalavo viacej trci dole ako na pravej, ale mame to rovnako
.
Dnes som na to pozrel aj ja a áno, mám to podobne. Až na to že som mal ten filc už takmer kompletne vonku. Tak som ho tam nastrkal späť, vyšiel z auta, prežehnal sa a poriadne odpľul. Ten plastový kryt je snáď z úplne iného auta či kieho, vôbec nesedí. Ako keď dáte kruhový poklop na štvorcový kanál. Turci blbí. Nie nadarmo sa vraví - levej jak turecká šavle...hanes73 píše:Posílám foto, jinak souhlas, tohle se taktéž nepovedlo inženýrům z Japan. A bohužel, nic se nezměnilo ani po faceliftu. Plast tam moc nedrží a dostává mě nalepený filc, který vůbec nesedí, z pravé strany je několika centimetrový přesah viz.foto.zet3 píše:Ahoj, mohl by někdo vyfotit přední horní příčku před nohama předního spolujezdce (pod příruční schránkou). Včera jsem vytahoval kobereček a docela mě ten kývajíci se plastový kus polepený koberečkem překvapil, drncá tam a ma strašný vůle. Splujezdec s delšíma nohama to vykopne ani neví jak.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
A to si představ, že už u minulé Corolly jsem měl celý dekl venku, abych ten filc řádně usadil na své místo. A víš, jak to dopadlo? On je usazen správně!!! Jenom na té jedné straně je ten několika centimetrový přesah! Naprosto nepochopitelné. A způsob uchycení tohoto plastu jedna velká fraška. No nic, jdeme dál, jak se říká, nic není stoprocentní. Jinak po lehkém zajetí zatím všechno v pořádku, motor pomalu povoluje a rozjíždí se....Akorát kostky v centru Prahy mi dávají zabrat, psychicky, rozezvučí se výplň u dveří, stropní světlo, občas pazvuk od středové části palubky...prostě klasika jako u většiny aut.
Hej, pred rokom som bol v Prahe a čumel som ako vela tam je tých kostkovaných ciest. Prisámbohu na Slovensku som to za posledných 10 rokov nikde nevidel. Akože takúto vozovku. Ani meter štvorcový. Ak nerátam parkoviská vyložené z betónových prefabrikátov či v Košiciach z nejakého dôvodu pár takto urobených prechodov cez cestu (kde to je takto asi schválne aby autá spomalili pretože sa to zaťažením dosť zvlnilo). Praha je povrchom vozovky pre pickupy s listovými perami ale prehustenou premávkou na nich tesná aj pre skútre Vespa.
Přišel někdo z Vás na to, co znamená režim účinné ventilace ? Četl jsem příručku podruhé a kde nic, tu nic.
Ano souhlas stropni svitidlo rado zvuci resp asi ty draty tam a palubka tez. Ale Na kostkach to vubec neresim. Nektery auta huci tak ze se to neda vubec prezit. Hodne zalezi na druhu kostel,nejhorsi jsou ty jakoby silmo posazeny a kdyz jedete proti jejich sklonu:-)hanes73 píše:A to si představ, že už u minulé Corolly jsem měl celý dekl venku, abych ten filc řádně usadil na své místo. A víš, jak to dopadlo? On je usazen správně!!! Jenom na té jedné straně je ten několika centimetrový přesah! Naprosto nepochopitelné. A způsob uchycení tohoto plastu jedna velká fraška. No nic, jdeme dál, jak se říká, nic není stoprocentní. Jinak po lehkém zajetí zatím všechno v pořádku, motor pomalu povoluje a rozjíždí se....Akorát kostky v centru Prahy mi dávají zabrat, psychicky, rozezvučí se výplň u dveří, stropní světlo, občas pazvuk od středové části palubky...prostě klasika jako u většiny aut.
Ja az na to tikanicko od b sloupku ktery nekdy je a nekdy ne,jsem spokojen s projevem.
Ta zadni naprava taky neni uplne to prave orechove, mam mista (zatacka a nerovnost) kde to dost bouchne ale bouchal tam i rapid s torzkou:-(
Ten dekl u spolujezdce zatim neresim je tam ticho ale nekde jsem videl videjko ze tam buší i nejaka roura (staci vysadit prihradku a trubku omotat necim a je klid).
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
Inak kamarát má hyundai a ten dekel nad nohami spolujazdca (ani vodiča) nemá žiadny. Normálne káble mu tam vidno a tak. 
Tak mam na novej corolle najazdenych 6000 km a musim suhlasit, ze "tukanie" plastov mam aj ja - v palubovke, nad spolujazdcom niekde v okoli lampicky, a aj niekde v spolujazdcovych dverach.
Mam este otazky:
1. Ked auto stoji napriklad dve hodiny a viac, nastartujem, chcem odist a pohnem prednym volantom, tak citim nejake ako keby tuknutie.
2. Pri soferovani, ked je volant vyrovnany, mam pocit, ako keby volantom islo doprava zatacat lahsie ako dolava, aspon teda prvych par "centimetrov" otacania.
3. Pri prejazde nerovnosti ktora vytrca, napriklad zaflakovana jama, pocujem od prednej napravy taky tupy zvuk, nie ten makky gumenny ako pri prejazde normalnou jamou.
Mate to tak aj vy ?
Dakujem za opovede
Mam este otazky:
1. Ked auto stoji napriklad dve hodiny a viac, nastartujem, chcem odist a pohnem prednym volantom, tak citim nejake ako keby tuknutie.
2. Pri soferovani, ked je volant vyrovnany, mam pocit, ako keby volantom islo doprava zatacat lahsie ako dolava, aspon teda prvych par "centimetrov" otacania.
3. Pri prejazde nerovnosti ktora vytrca, napriklad zaflakovana jama, pocujem od prednej napravy taky tupy zvuk, nie ten makky gumenny ako pri prejazde normalnou jamou.
Mate to tak aj vy ?
Dakujem za opovede
Corolla Active + Trend + LED FL 2016 , 1.6 Valvematic
Nerad se řadím mezi strašáky, ale ani jednu z těch 3 věcí u sebe nepozoruju.manageere píše:1. Ked auto stoji napriklad dve hodiny a viac, nastartujem, chcem odist a pohnem prednym volantom, tak citim nejake ako keby tuknutie.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá