Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
myslím, že to tak u automatu je, ale zkusím to až časem.......
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
To má avensis manual??kadel píše:To lupnuti je jen vypnuti omezovace rychlosti, nic vic, podle me. Mel to tak i Avensis.
avensis T27 1.8 valvematic
Ja to mel. Jestli mas omezovav rychlosti, taky to mas. Zmackni plyn az na podlahu a ucitis lupnuti.
RAV4 HSD FWD
v avensisu jsem to lupnuti taky mel (mel i omezovac), nevedel jsem ze je to na omezovac, trenoval jsem na kickdown na corollu 
mimochodem:
Prosím, jde nějak ovládat telefon resp. nalistovat jméno v seznamu z volantu? Dokážu vyvolat vyvěšeným sluchátkem seznam (na radio displeji) a zahajit hovor ale uz tam nejde nicim rolovat kdyz hledam jmeno, jako sorry co je to za bluetooth handsfree kdyz musim cumet na ten displej a hledat tam prstem jmena? Ani u avensise jsem na to tenkrat neprisel, šipka přepíná stanice ikdyž je navolený tel. seznam
mimochodem:
Prosím, jde nějak ovládat telefon resp. nalistovat jméno v seznamu z volantu? Dokážu vyvolat vyvěšeným sluchátkem seznam (na radio displeji) a zahajit hovor ale uz tam nejde nicim rolovat kdyz hledam jmeno, jako sorry co je to za bluetooth handsfree kdyz musim cumet na ten displej a hledat tam prstem jmena? Ani u avensise jsem na to tenkrat neprisel, šipka přepíná stanice ikdyž je navolený tel. seznam
Přesně, je to tak.kadel píše:Lupne to kdykoliv, protoze je tam spinac prave na vypnuti toho omezovace. Ale treba u automatu to ma i fuknci na vytoceni motoru, nevim.
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
hanesi rád bych se zeptal..ty jsi měl možnost vyzkoušet u korolly klasické světlomety a teď ty LED... je to nějaký zásadní rozdíl!?? nebo bys je už nemusel mít...hanes73 píše:Přesně, je to tak.kadel píše:Lupne to kdykoliv, protoze je tam spinac prave na vypnuti toho omezovace. Ale treba u automatu to ma i fuknci na vytoceni motoru, nevim.
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
BI-led světla už ze zásady svítí mnohem lépe, než halogeny. U našich corollek je to samé, ale musím uznat, že halogeny vůbec nesvítí špatně, naopak. A takové dálkové svítí nadprůměrně dobře. Ale já osobně jsem rád za BI-ledky.
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Tak som sa dnes nudil....a uz v minulosti som si vsimol v kufri Corrolly na lavej strane vybezok - nevyuzite miesto. Tak som dnes chytil tvrdy karton + lepidlo + tavnu pistol a nasiel som kus kozenky co som pouzil na motorku a obkreslil som si podorys tohoto nevyuziteho priestoru a zlepil som skatulku ktora presne pasuje no vyklenku na lavej strane. Zvonka som ju oblepil konzenkou - zvnutra som zosivackou upevnil ciernu tkaninu.
..a mam kam dat "zbytocnosti" ktore nechcem dat k rezerve ale chcem ich stlale po ruke. (Kefa na sneh, rukavice, kompresor/casto fukam manzelke bicykel, a dalsie zbytocnosti
Na zadnu stranu som nalepil pasiky sucheho zipsu - ktore dzia o calunenie ale myslim ze je to zbytocne pretoze na gumenej podlahe sa to ani nepohne.
amaterske foto amaterkej vyroby
..a mam kam dat "zbytocnosti" ktore nechcem dat k rezerve ale chcem ich stlale po ruke. (Kefa na sneh, rukavice, kompresor/casto fukam manzelke bicykel, a dalsie zbytocnosti
Na zadnu stranu som nalepil pasiky sucheho zipsu - ktore dzia o calunenie ale myslim ze je to zbytocne pretoze na gumenej podlahe sa to ani nepohne.
Naposledy upravil(a) ultra dne sob 02.09.2017, 20:42, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Omezovač mám,plyn na podlaze mám často a ničeho jsem si nevšiml,ještě to prubnukadel píše:Ja to mel. Jestli mas omezovav rychlosti, taky to mas. Zmackni plyn az na podlahu a ucitis lupnuti.
avensis T27 1.8 valvematic
ultra píše:Tak som sa dnes nudil....a uz v minulosti som si vsimol v kufri Corrolly na lavej strane vybezok - nevyuzite miesto. Tak som dnes chytil tvrdy karton + lepidlo + tavnu pistol a nasiel som kus kozenky co som pouzil na motorku a obkreslil som si podorys tohoto nevyuziteho priestoru a zlepil som skatulku ktora presne pasuje no vyklenku na lavej strane. Zvonka som ju oblepil konzenkou - zvnutra som zosivackou upevnil ciernu tkaninu.
skvělý...já bych potřeboval něco takového na druhou stranu jak je tam ten zbytečný plastový bazmek co drží ten koberec a kam se asi dává hever (ten nemám)
Jinak já používám 2 simply clever cargo elementy co mi zůstaly ze škodovky (bez sítí), to si nemůžu vynachválit a jako třetí cargoelemnt povinnou výbavu jejíž taška má také suché zipy zespod. To vše skončí až pořídím gumovou vanu

Ahoj, mohl by někdo vyfotit přední horní příčku před nohama předního spolujezdce (pod příruční schránkou). Včera jsem vytahoval kobereček a docela mě ten kývajíci se plastový kus polepený koberečkem překvapil, drncá tam a ma strašný vůle. Splujezdec s delšíma nohama to vykopne ani neví jak.
Camry 2.5 HSD Executive
Corolla SD 1.8 Hybrid Executive VIP
Corolla 1.6 Valvematic Sprint Acrive Trend+
Caute ludia, vedel by mi prosim niekdo z vas odfotit spodny kryt motora na E18? Stacilo by len polozit mobil vodorovne na zem pred auto a odfotit z predu. Zaujima ma ako velmi odstava koniec toho plastu pri CVT - hlavne lava strana v porovnani s pravou. Kedze ten nema zakryty komplet cely motor. Dakujem velmi pekne za pomoc 
-
Corolla2014
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:52, celkem upraveno 1 x.
Jj, dík taky jsem na to myslel, ale dřív jak o víkendu se tam nedostanu. Docela mě to zpracování překvapilo, tak proto jsem se chtěl zeptat jak to mají ostatní.
Camry 2.5 HSD Executive
Rogerer: Souhlas, to ovládání telefonu je úplně na pikaču. V Aurisu 2013 to šlo krásně ovládat z volantu, otevřít telefon, vybrat v historii číslo, zavolat na něj zavěsit a pak tím zavěšeným sluchátkem zobrazit zpět rádio.
Tady se zvednutým sluchátkem dostanu do telefonu, ale dál musím na displeji což je jak nepohodlné, tak i nebezpečné, podle mě...
Tady se zvednutým sluchátkem dostanu do telefonu, ale dál musím na displeji což je jak nepohodlné, tak i nebezpečné, podle mě...
RAV4 hybrid 4x4 Executive
Ex - Toyota Corolla 1.6 Executive
Ex ex - Toyota Auris 1.6 Style 2013
Ex ex ex - Ford Galaxy 1,6 Ecoboost
Ex ex ex ex - Ford Mondeo 3,0 V6 2005
Ex - Toyota Corolla 1.6 Executive
Ex ex - Toyota Auris 1.6 Style 2013
Ex ex ex - Ford Galaxy 1,6 Ecoboost
Ex ex ex ex - Ford Mondeo 3,0 V6 2005