brzdy
se třmeny samozřejmě počítám chtěl bych nějaký4pístky a průměr co půjde do 16tkovýho ráfkugarfielld píše:nejsnazší bys měl tam dát brzdy z GT4, ale enjlevnější to asi nebude:) ikdyž... de hlavně o to že pokud by si chtěl dát větší kotouče tak nejspíš budeš msuet mít i jiný třmeny
Celica 2.0 Gti 115kw
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Lenulka ma jeji vcelce brzdy z Carlose a brzdi ji prej perfektne.. ale podminka jsou 15" minimalne..
Jo a kdyz je takovy topic, vsiml jsem si zajimave veci... Mam vzadu vetsi kotouce jako ve predu? To asi neni normalni ze?
Jo a kdyz je takovy topic, vsiml jsem si zajimave veci... Mam vzadu vetsi kotouce jako ve predu? To asi neni normalni ze?
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
ty sCarlose se asi neseženou nebo když někdo bude vědět tak sem stím.jinak na GTI se dělali ve předu dva průměry kotoučů tak máš asi ty malý.spíš jde o to jak ti vzadu fungují omezovače brzdného tlaku než na velikosti kotoučů!ja_ma píše:Lenulka ma jeji vcelce brzdy z Carlose a brzdi ji prej perfektne.. ale podminka jsou 15" minimalne..
Celica 2.0 Gti 115kw
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to by me taky zajimalo jak mi to funguje.. jak to zjistim? Vim akorad ze brzdi Myslim ze ve predu nejsou nejak male, ale tak nevim jake jsou ty vetsi a mensi...edie píše:ty sCarlose se asi neseženou nebo když někdo bude vědět tak sem stím.jinak na GTI se dělali ve předu dva průměry kotoučů tak máš asi ty malý.spíš jde o to jak ti vzadu fungují omezovače brzdného tlaku než na velikosti kotoučů!ja_ma píše:Lenulka ma jeji vcelce brzdy z Carlose a brzdi ji prej perfektne.. ale podminka jsou 15" minimalne..
BTW, nevis nebo nekdo nevite presne rozmery tech kotoucu? A jestli by tam pasovali kotouce i ze st162/165 ??
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
no to je sice pravda ale třeba na Calibře nebo na BMW se měl ručku taky v kotouči a ve předu byli normálně větší!ale jeto jedo japonci to tak chtěli a brzdí to tak o nic nejdegarfielld píše:vzadu jsou veldý kotouče díky tomu že je to bubnokotouč, už sem to tu řikal několikrát, ručka brzdí bubnem, ale normální nožní brzda brzdí na kotouče,
Celica 2.0 Gti 115kw
davala jsem brzdy z GT4, od znameho me vysly na 3tis korun ceskych, byly sice malinko zanedbane, ale smirek, ocelak a barva s vazelinou to spravily kotouce maji 28,5 cm jsou decentne sirsi a i brzdice jsou malinko vetsi, efekt brzdeni je skvely, neda se to srovnavat, takze fakt DOPORUCUJU!!!
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ne ne, fakt jo? a ja ze je tam cernoch co to brzdi rukou bracha jakto ze kdyz jsme rodina me to tak nepali??? ne sorry, ja to tak nemyslela, ale toto by mel vedet kazdy kdo ma Celicu, je to zaklad tak se nerozciluj ja mam napriklad oboji kotouce stejne, i stare seriove (predek zadek stejny prumer), i GT4 (predek zadek stejny prumer)garfielld píše:vzadu jsou veldý kotouče díky tomu že je to bubnokotouč, už sem to tu řikal několikrát, ručka brzdí bubnem, ale normální nožní brzda brzdí na kotouče,
to vis ze chci, zjistim a dam vedet do SZ nebo na founRaW007 píše:taky potřebuju udělat něco s brzdama....
to Leňulka:
nechceš se mi mrknout jestli se nedaj sehnat nějaký sportovní kotouče s deskama např. od Bremba ?
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no ja na svojí st 182 mám oboje brzdy jednopístkové 255mm i vzadu z GT4 a carlose byli dvojpístkové viz průměr jak píše lenulka
a sportovní kotouče bremba by vyšli tak na 10tis. co jsem kdysi pátral ale to není nic proti tomu co jeden kámoš dal na tu svoji celicu komplet brzdy za 80tis. to je jiná liga
kukněte sem http://www.tuning.cz/evo500/home.htm
a sportovní kotouče bremba by vyšli tak na 10tis. co jsem kdysi pátral ale to není nic proti tomu co jeden kámoš dal na tu svoji celicu komplet brzdy za 80tis. to je jiná liga
kukněte sem http://www.tuning.cz/evo500/home.htm