Tak jako můžeš zamluvit stůl (popř. se tam rovnou upsat ), já teda nepohrdnu ani restaurací, sice domácí strava je domácí strava, ale pizzerka třeba v NJ je dobrá, tak proč nejít, kdyžs nás tak pěkně pozval Takže předběžně - Nano a příští víkend by to mělo jít takže nejlepší by to bylo v sobotu večer, ale tak...že jsi to Ty, dyžtak i v pátekCharlieCh píše:Ale do háje, doufal jsem, že to zamluvím, vlastně zapíšu...
Co jste měli k snědku? =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jak jenom docela? =))CharlieCh píše:2 Artie - OK, picerka je dobrá, ale musíme se domluvit až po novém roce, teď už bych to časově asi nedal a nechci slíbit něco, co bych pak třeba nemohl splnit...docela se budu těšit.
A z5 k tématu>
včera k večeři byl chleba s chlebem =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
-
- Řidič
Pojedl jsem zbytek vánočky s Ramou máslové příchuti, zapil obvyklým půllitrovým šálkem černého anglického čaje s mlékem a jelikož nejen chlebem živ je člověk, dávám si notně uleželý hudební dezert z let šedesátých - Tamla Motown Gold, aktuálně The Isley Brothers - This Old Heart of Mine (Is Weak For You), což je píseň sice jásavá a vůbec nádherná, leč textem bohužel smutně korespondující s obrázkem mojí kamarádky, co s ní nemluvím, visícím mi na nástěnce.
Asi ji sundám, posvačím unavený banán, který mi maminka za trest ráno přibalila, načež umazaný papír s podobou své trýznitelky zmačkám, hodím do koše a zasypu použitými pytlíky od čaje.
Asi ji sundám, posvačím unavený banán, který mi maminka za trest ráno přibalila, načež umazaný papír s podobou své trýznitelky zmačkám, hodím do koše a zasypu použitými pytlíky od čaje.
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
To Jiří Stejskal - Tebe je pro TF škoda =))) viděla bych to na nějaký literární server (http://liter.cz )
Jinac ja prave poobedvala Bramburger, jak u nás v Domku (občerstvovna na FF MU) honosne nazyvaji bramborovou "housku" se seminkama za 6,50 Kc =))
Jinac ja prave poobedvala Bramburger, jak u nás v Domku (občerstvovna na FF MU) honosne nazyvaji bramborovou "housku" se seminkama za 6,50 Kc =))
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Inspirovan vasimi chutnymi pokrmy jsem nucen zakoupit si v automatu pro osaleni hladu jednu imitaci kafe a patrne take jednu parodii na bagetu, obsahujici stopove mnozstvi sunky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Všechno nejepčííííííí!!! =)))Pavo.B. píše:Jelikoz dneska mam narozeniny tak ocekavam neco dobryho, jako vcera - jemne uzene lososove platky na studenem kouri , bile pecivo, maslo a cerstvy salat
My měli smažák s hranolkama =)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Dekuji , dneska jsem mel pro zmenu homemade čínu s lejžíArtie píše:Všechno nejepčííííííí!!! =)))Pavo.B. píše:Jelikoz dneska mam narozeniny tak ocekavam neco dobryho, jako vcera - jemne uzene lososove platky na studenem kouri , bile pecivo, maslo a cerstvy salat
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no ja sem mel dneska cestu kolem McDonalds (defakto sem sel tam odsad z prace) tak jsem vyuzil slevicky.. a nakoupil sem si papanicko
SwissKing+4xcheesburger+velke hranolky+0,5l cola a este sem mel McChicken .. a ted uz mam objednanou pizzu (ale ta tu bude az kolem 21:50 az tu bude i jedna mila navsteva (ps:vinko uz mam taky ))
//zeby muj 150 prispevek .. a je ze me ridic sakra
SwissKing+4xcheesburger+velke hranolky+0,5l cola a este sem mel McChicken .. a ted uz mam objednanou pizzu (ale ta tu bude az kolem 21:50 az tu bude i jedna mila navsteva (ps:vinko uz mam taky ))
//zeby muj 150 prispevek .. a je ze me ridic sakra
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Říká se rejže, čulákuPavo.B. píše:Dekuji , dneska jsem mel pro zmenu homemade čínu s lejžíArtie píše:Všechno nejepčííííííí!!! =)))Pavo.B. píše:Jelikoz dneska mam narozeniny tak ocekavam neco dobryho, jako vcera - jemne uzene lososove platky na studenem kouri , bile pecivo, maslo a cerstvy salat
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h