a přišel jsem na problém při zapojení 12V v kufru na přívod k lampičce. Po 20 minutách svícení (nabíjení) auto automaticky z důvodu úspory baterky zdroj vypne (prý takto vypne i hlavní světla atd...)

Já mám na Corolle kužel matky ze Ceeda.Ten rozměr používají snad všichni aziati.Taky jsem byl překvapený,že drží snad polovinou konusu.Zpočátku jsem to pořád přetahoval.alekdyž jsem zjistil.že jsou pořád tak jak při montáži,tak jsemLaBuS píše:nyní jsem vyřešil zimáky koupí sadou plecháčů originál z Yarise 2013 (bez TPMS) a zjišťuji že na rozdíl od bývalé Corolly tady jsou každé matky jiné. Podle mě ty na ALU nejdou na plecháče... Nevíte někdo jak mají vypadat matky na plecháče na Yaris?? V Toyotě je kupovat nebudu, tak se poohlédnu jinde. Dají se sehnat jinde za zlomek ceny https://www.ferdus.cz/pneuservisni-mate ... -v21-kuzel . Vím že by měly být rozměru M12x1,5 s kuželovým sedlem... Můžete mi to někdo, kdo tomu rozumí, potvrdit? Případně dát typy jestli jste to někdo řešil nějakou koupenou sadou matek? Děkuju Lábus