1)docela nahlas me cvakaj vzduch ventily.. je to normos?
2)na 5 to naprosto netahne
3)od 120km/h to skoro nezrychluje
4) max sem s tim ted dal 140km/h a vic ani muk

Help.. co s tim?

jezdím už nekolik let na "sračky! z ona, hypernovy apodobně, a jediné kde jsem to poznal tak byla supřina to jen když jsemji fakt ždímal.. monedo mi yežere vše, hondice byly také bez problému. jendou za čas pochiopím že se dostane bordel do nádrže ( nádrže čerapčky ) ale neleze říct paušálně že to tak platí pořád. Diviliy byste s ejak kolikrát dopadnou čerpačky od shelu ( třeba ta v PB ) když tam někdo udělá rozbor..MiTMaN píše:aha--- tak dojezdim to co mam.. a pak natankuju neco lepci.. jen este nevim co
neporadi nekdo?
myslite ze ty svicky,kabely ke svickam,a prime sani budou mit nakej citelnej vliv na chod motoru?
máš pravdu, já jsem taky bral u toho globusu porad (cca 1,5 roku), bylo to cestou z prace a byl levnej, ale po tý jedný nepekny zkusenosti uz beru radsi u OMV, shell (tam ale vpower - kdyz ma rolka svatekIdaho píše:jezdím už nekolik let na "sračky! z ona, hypernovy apodobně, a jediné kde jsem to poznal tak byla supřina to jen když jsemji fakt ždímal.. monedo mi yežere vše, hondice byly také bez problému. jendou za čas pochiopím že se dostane bordel do nádrže ( nádrže čerapčky ) ale neleze říct paušálně že to tak platí pořád. Diviliy byste s ejak kolikrát dopadnou čerpačky od shelu ( třeba ta v PB ) když tam někdo udělá rozbor..MiTMaN píše:aha--- tak dojezdim to co mam.. a pak natankuju neco lepci.. jen este nevim co
neporadi nekdo?
myslite ze ty svicky,kabely ke svickam,a prime sani budou mit nakej citelnej vliv na chod motoru?