Spotřeba
- cyril
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Spotřeba
Vím že je to zde už hodně popsané toto téma ale já mám dotaz trošku jiný.Předtím než jsem vyměnil EGR,škrtící klapku a DPNR vše originál měl jsem spotřebu okolo 7L nyní jsem na 8L je to normální,nebo jde dát nahrát u toyoty nějaký sowtver který spotřebu sníží a zachová emise vyhovující STK?Měl jsem za to když je vše nové spotřeba půjde dolů nikoliv nahoru,trasy na spotřebu jsou identické.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Re: Spotřeba
Já bych to viděl jako normální jev, pročištil jsi to, víc vzduchu, lepší výkon, větší spotřeba, já lítam taky 6-7.cyril píše:Vím že je to zde už hodně popsané toto téma ale já mám dotaz trošku jiný.Předtím než jsem vyměnil EGR,škrtící klapku a DPNR vše originál měl jsem spotřebu okolo 7L nyní jsem na 8L je to normální,nebo jde dát nahrát u toyoty nějaký sowtver který spotřebu sníží a zachová emise vyhovující STK?Měl jsem za to když je vše nové spotřeba půjde dolů nikoliv nahoru,trasy na spotřebu jsou identické.
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Re: Spotřeba
Mě to moc logický nepřijde... Ale je možné, že si prostě ECU znova mapuje uživatele a tak si to může sednout. Pokud ne, tak co třeba znovu odpojit baterku a zkusit znovu?