Spotřeba

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
cyril
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Spotřeba

Příspěvek od cyril »

Vím že je to zde už hodně popsané toto téma ale já mám dotaz trošku jiný.Předtím než jsem vyměnil EGR,škrtící klapku a DPNR vše originál měl jsem spotřebu okolo 7L nyní jsem na 8L je to normální,nebo jde dát nahrát u toyoty nějaký sowtver který spotřebu sníží a zachová emise vyhovující STK?Měl jsem za to když je vše nové spotřeba půjde dolů nikoliv nahoru,trasy na spotřebu jsou identické.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
Citron
Řidič

Re: Spotřeba

Příspěvek od Citron »

cyril píše:Vím že je to zde už hodně popsané toto téma ale já mám dotaz trošku jiný.Předtím než jsem vyměnil EGR,škrtící klapku a DPNR vše originál měl jsem spotřebu okolo 7L nyní jsem na 8L je to normální,nebo jde dát nahrát u toyoty nějaký sowtver který spotřebu sníží a zachová emise vyhovující STK?Měl jsem za to když je vše nové spotřeba půjde dolů nikoliv nahoru,trasy na spotřebu jsou identické.
Já bych to viděl jako normální jev, pročištil jsi to, víc vzduchu, lepší výkon, větší spotřeba, já lítam taky 6-7.
2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Honza K.
Manager Týmu

Re: Spotřeba

Příspěvek od Honza K. »

Mě to moc logický nepřijde... Ale je možné, že si prostě ECU znova mapuje uživatele a tak si to může sednout. Pokud ne, tak co třeba znovu odpojit baterku a zkusit znovu?
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Avensis“