https://auto.bazos.cz/inzerat/76338576/ ... n-RS60.php
Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
Re: Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
Ta je pěkná. Napsat na dveře jakuza a jedem 
Tak ta Toyota Corona Mark 2 coupé - dvoulitrový čtyřválec, co se prodala loni v září v Litvínově (ti bráchové co dovážejí sportovní auta na kšeft a mají nějaký muzeum)... tak už se zase objevila
Je na prodej na slovenským bazoši, jak už to bývá, cena poskočila výrazně nahoru
https://auto.bazos.sk/inzerat/73613054/ ... deluxe.php
Mluvil jsem s borcem telefonem...bylo to dost zmatený a nevěrohodný...Otázka: "Jak dlouho jste majitelem?" Na druhé straně asi minutu ticho...Já: "Jste tam?" On: Áno, asi pol roka, dal mi to kamoš, čo mi dlhoval peniaze....Kde kamoš auto vzal nevěděl. Tak mu volal můj dotaz a potvrdilo se, že auto je z Čech , z nějakýho muzea...Po našem rozhovoru opravil v textu inzerátu největší nesmysly a slevil jedno euro na 11 999,-
No nekupte to 
Je na prodej na slovenským bazoši, jak už to bývá, cena poskočila výrazně nahoru
https://auto.bazos.sk/inzerat/73613054/ ... deluxe.php
Mluvil jsem s borcem telefonem...bylo to dost zmatený a nevěrohodný...Otázka: "Jak dlouho jste majitelem?" Na druhé straně asi minutu ticho...Já: "Jste tam?" On: Áno, asi pol roka, dal mi to kamoš, čo mi dlhoval peniaze....Kde kamoš auto vzal nevěděl. Tak mu volal můj dotaz a potvrdilo se, že auto je z Čech , z nějakýho muzea...Po našem rozhovoru opravil v textu inzerátu největší nesmysly a slevil jedno euro na 11 999,-
nakonec Japonec !
Toyota Corona 1500, (RT40), r.v. 1970 (Mototechna)
Toyota Corona Mark II 2300 Coupé - Hardtop, řadový šestiválec, Automat (MX22) r.v. 1972
Toyota Corolla 1300 Sedan (E90) r.v. 1990 (Tuzex)
Toyota Corona Mark II 2300 Coupé - Hardtop, řadový šestiválec, Automat (MX22) r.v. 1972
Za těch 150 000 Kč, co se to naposled prodávalo tady v Čechách, pokud se pamatuju, (a ve finále to mohlo být i o něco míň?) - tak to mohl být ještě pro někoho zajímavej projekt, ale teď....
A jsem alergickej na formulaci "auto po 1. majiteli" -to jsou všechny auta na světě, tak když jsem mu spočítal, že je 4. majitel, jen co já vím, tak to pak v inzerátu hned přepsal: "v TP 1 majitel" A ty řeči, že to sice inzeruje, ale že to vlastně vůbec prodávat nechce a nepotřebuje...Jsem zvědavej na pokračování
A jsem alergickej na formulaci "auto po 1. majiteli" -to jsou všechny auta na světě, tak když jsem mu spočítal, že je 4. majitel, jen co já vím, tak to pak v inzerátu hned přepsal: "v TP 1 majitel" A ty řeči, že to sice inzeruje, ale že to vlastně vůbec prodávat nechce a nepotřebuje...Jsem zvědavej na pokračování
nakonec Japonec !
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A pán se jmenuje Andersen... 
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
je prča občas sledovat některý auta jak se pohybujou po netu a lidi si vůbec neuvědomujou, že když prodávaj něco raritního, tak jsou snadno zapamatovatelní a vysledovatelní
PS: Ale musim uznat že takhle snížená a s těma kolama je neuvěřitelne sexy
PS: Ale musim uznat že takhle snížená a s těma kolama je neuvěřitelne sexy

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
njn, jsem totiž klasik
Ale musím říct, že i když já to beru ortodoxně historicky, tak jak se pohybuju na FB v různejch Toyota komunitách a vidím jak většina světa více či méně tuní, tak si říkám, ále co, lepší než kdyby ty auta byly ve šrotu...holt jak stárnu, tak jsem čím dál víc tolerantní
Ale musím říct, že i když já to beru ortodoxně historicky, tak jak se pohybuju na FB v různejch Toyota komunitách a vidím jak většina světa více či méně tuní, tak si říkám, ále co, lepší než kdyby ty auta byly ve šrotu...holt jak stárnu, tak jsem čím dál víc tolerantní
nakonec Japonec !
Řekl bych, že oproti původnímu inzerátu ze severních Čech má nový lak i kola. Nebo se pletu....?
Jimmi, jo kola jsou nový, původní kola a disky jsou k autu, co jsem s ním mluvil, tak o novým laku nebyla řeč, navíc píše 97% původní stav...pokud jde o lak, buď to umyl (a možná nafotil mokrý?) nebo to vyleštil/rozleštil...
nakonec Japonec !
Mně to připadá i o odstín tmavší, ale třeba je to mýlka.
Tahle kola jsou docela pěkná, jenom asi na daný model lezou trochu moc ven.
Tahle kola jsou docela pěkná, jenom asi na daný model lezou trochu moc ven.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Takovou jsme měli, když jsem byl malý i stejnou barvu. Skvělej povoz.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Už zase
Ten se toho taky nikdy nezbaví