Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
xmirekp
Věčnej rejpal

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od xmirekp »

Spletl jsem to 56 litrů pardon. To víš profesní deformace ;)
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Však mi tě jen škádlíme :bigups:
RAV4 HSD AWD
Richi1
Člen Týmu

Příspěvek od Richi1 »

ahoj chlapy,tak v utery v 15hodin bude hodina H ..ted volaly z Toyoty a uz je na me nahlasena...ja su tak stastnyyyy...takze sice 13. ale snad to bude stastne cislo
tak drzte pesti Richi
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Tak super, gratuluju. Urcite napis dojmy. Uvidis, ze budes nadsenej. My mame 7000 km a zatim spokojenost. I kdyz par veci mi vadi. Asi nejvic dojezdy oken a senzor sera. V tunelech, podjezdech funguje perfektne, ale sere me, ze nezapina pri desti. Clovek si uz nejak tak zvyk na svetla nemyslet a pri desti zapomina.

Nekdo se tu ptal, jak na akceleraci, aby to moc nezralo. Dneska jsem se na to zameril podle aktualni spotreby a asi je nejlepsi auto rozpohybovat tak na 60 hodne lehce a a pak uz se to da prislapnout. To spoteeba nepreleze 15 litru. Kdyz se na to slapne od zacatku, tak spotreba hned jde na 30. Ale na takovyhle rozjizdeni prdim.
RAV4 HSD FWD
rafkař
Manager Týmu

Příspěvek od rafkař »

Rosik píše:Právě jsem dotankoval plnou nádrž. Palubní počítač ukazoval dojezd 14 km, ukazatel stavu paliva lícoval s dílkem hned vedle písmene R a natankoval jsem pouze 44,56 litru. To znamená, že v nádrži (moje má mít 56 litrů, mám hybrida) by mělo teoreticky být před dotankováním asi 11,5 litru. Že by opravdu víc než 10litrová rezerva? To je nějak hodně.
Na Toyotu normální, než aby je nějakéj dementní amík zažaloval že nedojel k pumpě a mezitím se z toho tak vylekal k smrti a chtěl odškodnění tak je tam taková rezerva...
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

rafkař píše:
Rosik píše:Právě jsem dotankoval plnou nádrž. Palubní počítač ukazoval dojezd 14 km, ukazatel stavu paliva lícoval s dílkem hned vedle písmene R a natankoval jsem pouze 44,56 litru. To znamená, že v nádrži (moje má mít 56 litrů, mám hybrida) by mělo teoreticky být před dotankováním asi 11,5 litru. Že by opravdu víc než 10litrová rezerva? To je nějak hodně.
Na Toyotu normální, než aby je nějakéj dementní amík zažaloval že nedojel k pumpě a mezitím se z toho tak vylekal k smrti a chtěl odškodnění tak je tam taková rezerva...
To máš recht.
Dneska jsem aktualizoval navigaci a je to porod.....
Láďa
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Taky ji mam aktualizovanou a jsou tam dalnice, ktery se jeste stavi. Treba kolem Pribrami, hrozny
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Ahoj, mohu poprosit o info, jak jste s navigací spokojeni obecně? Co s modulem dále získám, možnost přístupu na internet(přes sdílený HOTSPOT), hlasové ovládání? Stojí to za ty peníze? Díky moc za info.
RAV4 HSD AWD
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

msp píše:Ahoj, mohu poprosit o info, jak jste s navigací spokojeni obecně? Co s modulem dále získám, možnost přístupu na internet(přes sdílený HOTSPOT), hlasové ovládání? Stojí to za ty peníze? Díky moc za info.
Mám Mio a je super, jen se musí dát na sklo. Tak jsem jí nechal synovi i s avensisem. Tady ta vestavěná není špatná, problém jsem zatím neměl.
Láďa
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

msp píše:Ahoj, mohu poprosit o info, jak jste s navigací spokojeni obecně? Co s modulem dále získám, možnost přístupu na internet(přes sdílený HOTSPOT), hlasové ovládání? Stojí to za ty peníze? Díky moc za info.
S tou za 17tis. neziskas krome navigace nic. Na internet se muzes pripojit, ale jen pres BT. Jinak navigace je fakt jednoducha. Docela dlouho te otaci nez aby ti nasla jinou trasu. Google mapy urcite funguji lip. A jak rikam, kolem Pribrami me hnala na dalnici, ktera se jeste stavi, ale to je chyba podkladu, ne navigace.
RAV4 HSD FWD
Richi1
Člen Týmu

Příspěvek od Richi1 »

ahoj Ravtaci,uz jsem zazil nekoncici orgasmus...mam ji doma a jsem uplne nadsenej...a neni to jen tim jak voni novotou ale je to opravdu pozitek z jizdy..a hlavne kdyz jsem jel jen na elektriku a ty lidi ktery me meli za zadkem nechapave koukaly...a samozrejme hned po nastoupeni ten trapas kdyz sem nevedel ze uz vlastne motor bezi tak jsem si rikal,ze sem asi spatne zmackl start/stop cudl...tak zatim se mejte krasne a Ravtujte bezpecne :P
Richi1
Člen Týmu

Příspěvek od Richi1 »

Ahoj Ravtaci,tak uz jsem stastny majitel...prvni dojmy...uuuuzas...neskutecne pohodlne.pravdepodobne diky tezisti baterii sedi fakt jak pribyty..spotreba po prvnim tankovai 7,16l/100km...beru to podle naplne nadrze..jel jsem uplne normalne i kdyz se priznam ze mimi predjizdeni sem se koukal na ekonomiku...je mi jasny ze si to jeste sedne,mam najeto 400km a asi i ja budu muset sednout Ravce :lol: ..zatim jsem trosku zmatenej z palubniho pocitace tak i hlavniho monitoru..ne ze bych byl analfabet ale prijde mi to jako kdyz si drbu leve ucho pravou rukou..ale je to vec nazoru a urcite se s tim zziju...hlavni monitor je v cestine a palubni pocitac je v nemcine,coz me prijde trosku nesikovne...tichost v aute je ohromujici a nemyslim jen v rezimu EV..a ted perlicka na zaver,nefunguje me otvirani nohou 5dveri...byl jsem z toho tak mimo ze sem si i lehl pod kufr a nikde jsem nenasel nejaky senzor pohybu,tak jsem se druhy den vydal zpet k prodejci a ten se mi a nejakej mechanik se mi snazil rict ze to Ravka nemaj a ja mu rekl ze ho maji hybridy uz v zakladu,coz mu potvrdil i prodavac a on se takm snazil neco demonstrovat a ja mu rikam ze tam ekde nevidim zadny enzor a on si lehl stejne jako ja a ejhle..asi mi ho soudruzy v Japonsku zapomely namontovat,takze mam prijit v pondeli a uvidi se :lol: :biggrin: tak uz vas nebudu unavovat a zas nekdy pisnu dalsi dil meho Ravorgasmu :twisted:
Honzakaca
Člen Týmu

Příspěvek od Honzakaca »

Richi1 píše:Ahoj Ravtaci,tak uz jsem stastny majitel...prvni dojmy...uuuuzas...neskutecne pohodlne.pravdepodobne diky tezisti baterii sedi fakt jak pribyty..spotreba po prvnim tankovai 7,16l/100km...beru to podle naplne nadrze..jel jsem uplne normalne i kdyz se priznam ze mimi predjizdeni sem se koukal na ekonomiku...je mi jasny ze si to jeste sedne,mam najeto 400km a asi i ja budu muset sednout Ravce :lol: ..zatim jsem trosku zmatenej z palubniho pocitace tak i hlavniho monitoru..ne ze bych byl analfabet ale prijde mi to jako kdyz si drbu leve ucho pravou rukou..ale je to vec nazoru a urcite se s tim zziju...hlavni monitor je v cestine a palubni pocitac je v nemcine,coz me prijde trosku nesikovne...tichost v aute je ohromujici a nemyslim jen v rezimu EV..a ted perlicka na zaver,nefunguje me otvirani nohou 5dveri...byl jsem z toho tak mimo ze sem si i lehl pod kufr a nikde jsem nenasel nejaky senzor pohybu,tak jsem se druhy den vydal zpet k prodejci a ten se mi a nejakej mechanik se mi snazil rict ze to Ravka nemaj a ja mu rekl ze ho maji hybridy uz v zakladu,coz mu potvrdil i prodavac a on se takm snazil neco demonstrovat a ja mu rikam ze tam ekde nevidim zadny enzor a on si lehl stejne jako ja a ejhle..asi mi ho soudruzy v Japonsku zapomely namontovat,takze mam prijit v pondeli a uvidi se :lol: :biggrin: tak uz vas nebudu unavovat a zas nekdy pisnu dalsi dil meho Ravorgasmu :twisted:

Ahoj. Senzor na nohu mají Ravky v nejvyšší výbavě a funguje tak že se musí rychle švihnout nohou do míst pod parkovacím senzorem a žádné pomalé mávání, jinak to nejde. Na YouTube je video jak na to. Jinak průměr za 4400 km 5,8l
Rav4 Hybrid
Richi1
Člen Týmu

Příspěvek od Richi1 »

Ahoj,ja vim ze tam ten senzor ma byt,ale bohuzel,nekde se stala chyba...asi kdyz tam davaly tazny tak si rekly ze se tam ten senzor nehodi :P ...ja mam tu s nejvyssi vybavou,ale chyba lavky..jak rikam,i mechanik toyotackej u toho lezel a mrslal nohou jak kapr ocasem,lec vysledek nolovy,takze mam v termin a asi budou blomat co s tim...a jinak smekam na tu spotrebu
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

tusim,ze by to meli snimat ty parkovaci stredove senzory... :D
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“