St 162 nestartuje
St 162 nestartuje
Ahoj, po generálce motoru, točí, háže jiskru, ale asi nefungují vstřiky, v nádrži je čerpadlo? To by mělo před startem natlakovat trubky od nádrže až do motoru, ale nic se neděje. Mám zkusit něco propojit v diagnostice? Fakt netuším. Nejsem mechanik. Jen se v tom rád šťourám
nebo to je nějaké relátko? Díky za rady

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: St 162 nestartuje
Čerpadlo se zapne ve chvíli startu ne před. V diagnostickém konektoru propoj 'Fp' a B+ a zapni klíček. Čerpadlo půjde. Jinak taky hned můžeš bliknout i chybové kódy. tím bych začal.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
A chybové kódy udělám jak prosím? Propojím co s čím? Vím že se to tady píše všude ale mají to všechny Toyoty stejně nebo každá jinak. U corolla jsem to zatím řešit nemusel
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V tom konektoru propojis pin 'Te1' a 'E'. Stačí kancelářská sponka a zapne klíček. Kontrolka motorů ti vybírá kód. bliká rychle za sebou žádná závada. bliknout dvakrát pak pauza a bliknout třikrát je to kód 23. chápeš?
Bliká stále, takže ok, ale fp a b+ také nic
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Fp a B spina na přímo relé pumpy. tudíž pokud nic neslysis tak relé najdeš nad ecu a tu vedle pravé nohy na plynu.
Vím kde je, vyměnil jsem i za jiné, stále nic, jen když propojím v diagnostice tak slyším bublinky v nádrži, takže to něco dělá, ale stejně nenaskočí. Efi relátko v motoru jsem také menil, ráno zkusím jestli jde proud do vstřiků, snažil jsem se i zalít palivový filtr benzínem ale bez výsledku
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Když startujes jsou mokré svíčky?
Odkud jsi?kjůba píše:Vím kde je, vyměnil jsem i za jiné, stále nic, jen když propojím v diagnostice tak slyším bublinky v nádrži, takže to něco dělá, ale stejně nenaskočí. Efi relátko v motoru jsem také menil, ráno zkusím jestli jde proud do vstřiků, snažil jsem se i zalít palivový filtr benzínem ale bez výsledku
Proud Owner of:
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
Celica T18 2.0GT 16v.1990.
My favorite colour is RED.
Západní Čechy
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hoj tak co ty svíčky jak se ptal Libor ? Jsou mokré ???
Moc rád bych poradil ale zašantročil jsem manuál - na vstřikách by mělo být po sepnutí relé/spínačky stálé "+" a řídící jednotka je přizemňuje... Když prohlídneš konektory ke vstřikům, ve všech by měl být jeden drát stejné barvy (možná černý) - zkusil bych prozkoušet klidně přes žárovku proti kostře jesti tam "+" je...
Hýbe se při startování ručička otáčkoměru ???
Moc rád bych poradil ale zašantročil jsem manuál - na vstřikách by mělo být po sepnutí relé/spínačky stálé "+" a řídící jednotka je přizemňuje... Když prohlídneš konektory ke vstřikům, ve všech by měl být jeden drát stejné barvy (možná černý) - zkusil bych prozkoušet klidně přes žárovku proti kostře jesti tam "+" je...
Hýbe se při startování ručička otáčkoměru ???
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz