Ahoj Lidi.
Dojíždím tuhle stařičkou Toyotu a po posledním servisu jsem usoudil, že je asi nesmrtelná a tak jsem se rozhodl, že trochu investuji do svého pohodlí.
Chtěl bych vyhodit všechno co má něco společného s radiem, CD, nebo navigací. Chtěl bych mít středobodem svého infotainmentu iPhone. V něm mám všechno.
Hledal jsem po netu nějaký zesilovač co by umožňoval připojit iOS přes kabel. To jsem nenašel. Takže asi zvolím nějaké levné oholené autorádio s USB pro iOS + solidní držák telefonu s nabíjením. Ale zase nikde nemůžu najít žádnou redukci na DIN.
Napadlo mě do přístrojovky místo rádia vrazit iPad mini. Ale ta spolupráce s mobilem má trochu mouchy...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HmmkMb-_b20[/youtube]
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Moc díky za každou podnětnou informaci.
Toyota Avensis, kombi, t22, D-4D, 2002 - autoradio / hifi
Re: Toyota Avensis, kombi, t22, D-4D, 2002 - autoradio / hif
Tak ten nápad se mi velice líbí! Také mě to zajímá

Toyota Avensis 2.0 D4D 2001 81kw
Re: Toyota Avensis, kombi, t22, D-4D, 2002 - autoradio / hif
Ahoj. Je to zajímavé. Hlavně se mi líbí to dílenské zpracování. Ale naprosto to neřeší to, co bych chtěl já. Abych udělal infotainment ze svého iPhonu.
Tu mechanickou "redukci" na 1 až 2 DIN a držák telefonu nějak vyrobím. Asi na 3D tiskárně.
Teď řeším nějaký zajímavý zesilovač ke kterému bych mohl připojit iPhone přes lightning kabel.
Hledal jsem nějaký zajímavý způsob, jak promítat obsah iPhonu na velký displej. Bohužel jsem nenašel nic, co by umožňovalo o zpětnou vazbu přes touchscreen. Apple se tomu evidentně brání. Chce prodávat ten zmršený Apple car play

Tady zmršený… Nechci to hned někomu, komu to vyhovuje. Mě to naprosto nevyhovuje.