čepičky přisátý na ventilku

vše ohledně modelové řady Celica
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

čepičky přisátý na ventilku

Příspěvek od folik »

Ajajaj... rad bych si dofouk kola, je to nedavno co jsem daval new čepičky, mno a ted nejdou povolit, ani jedna jsou tak jak prilepený. Nemuzu stim moc kroutit, páč bych utrh ventilky, který jsou lehce destroi.

-Takze má nekdo fígl jak to povolit abych neserval ventilek? :D ( WD nefunguje, MD taky ne :( :mad: )
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: čepičky přisátý na ventilku

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

že by to bylo tím "totalka schnila" ?? ;) :P určitě víš na co narážím :P
ale ne, nebudu to rozpatlávat.

nezkoušel jsi jedněmi kleštěmi podržet ten ventilek, a druhýma povolovat čepičku?? aby se ti ten spodek nemohl prokroutit?
jinak by asi nebylo na škodu to častěji kontrolovat a s čepičkama občas pohnout :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Adam Hampl
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: čepičky přisátý na ventilku

Příspěvek od Adam Hampl »

folik píše:Ajajaj... rad bych si dofouk kola, je to nedavno co jsem daval new čepičky, mno a ted nejdou povolit, ani jedna jsou tak jak prilepený. Nemuzu stim moc kroutit, páč bych utrh ventilky, který jsou lehce destroi.

-Takze má nekdo fígl jak to povolit abych neserval ventilek? :D ( WD nefunguje, MD taky ne :( :mad: )

Mám úplně totožný problém - ale je to sice na fiatu, ale úplně to samé ;) - Na podzim jsem vyměnil čepičky, místo obyč umělohmotných jsem si koupil kovové - takové modré a teďka jak to je jezdilo v zimě ve sra.kách, tak to mezi sebou nějak zkorodovalo a nejdou povolit ani za boha ;) ale zase nikdo takový pěkný čepičky neukradne a nikdo mě to nevypustí - horší by bylo kdybych chtěl dofukovat :lol: :woot:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

a co je zkusit zahřát? ale to zase opatrně no... btw doporučuju až je sundáte, tak závit máznout vazelínou:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Zajímavej problém!asi to vyřeší dvoje kleště proti sobě :D
Celica 2.0 Gti 115kw
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

jo ty kleste, to me taky mohlo napadnout :D ... čepky jsem tam prave daval nedavno new :P du si nafouknout kola :P :banana: :bigups: :biggrin:

to adam: ty mas cupecko turbínovou? :P
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

Chjo,ctěl bych mít taky problém s čepičkama,že nejdou sundat.Ty moje jdou totiž až moc dobře pryč.To je tak když parkuji na sídlišti :mad:
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

fannda píše:Chjo,ctěl bych mít taky problém s čepičkama,že nejdou sundat.Ty moje jdou totiž až moc dobře pryč.To je tak když parkuji na sídlišti :mad:
to tvoje sídliště je nějaký zakletý.. já na sídlišti žádnej problém nemám ;) :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

tj, jsem taky na sidlisti. moc vyhoda to neni, páč ti nesundaj čepičku ale rovnou ventilek :whaasup: :yell: :woot: :tongue:
Adam Hampl
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

folik píše:jo ty kleste, to me taky mohlo napadnout :D ... čepky jsem tam prave daval nedavno new :P du si nafouknout kola :P :banana: :bigups: :biggrin:

to adam: ty mas cupecko turbínovou? :P
Ne ne jenom se mě hóóódně líbí - táta má Fiata Mareu Weekend 2.0 20V HLX to je ten samý motor, ale bez turba 155HP s turbem 220HP (ojediněle 260HP) No a já mám zatím Škodárnu Formana Solitaire r.v.94 - bude to moje první auto ( ještě nemám papíry :roll: až v létě :P - ale už stojí připravenej v garáží ;) a je docela dost zachovalej kupovali jsme ho novýho ;) ) ale budu nejspíš prodávat a kupovat něco italskýho - právě ještě nevím jestli Barchettu, Bravo nebo Coupéčko - ale vše asi max 1.8 Benzin (u Barchetty 100pro protože nic jinýho jak 1.8 Benzin nedělali) ;) hodně se mě líbí Celica 6. generace, ale přijde mě zatím moc drahá ;) a taky si myslím, že díly nejsou zrovna moc laciný i když na italy taky né (ale nevím - zatím jsem se o ní více nezajímal - a dost mě na ní štve, že oproti Barchette nebo Coupéčku má o dost horší interier ;) Porovnání:
Toyota Celica:Obrázek
Fiat Barchetta:ObrázekObrázek
Fiat Coupe:ObrázekObrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

To je dost odvážné na Toyoťáckém foru preferovat ITALY :!: :twisted: Taky jsem dva vlastnil kdysi a už NO MORE 8) .... :D
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Sis trocha hochu spletl forum ne? :lol: tady se neji pizza a testoviny...ale suschi a popiji se sake :lol:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to je pravda :lol: :lol:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Adam Hampl
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Nebojte chlapi - Toyotky mám taky rád - já jsem sem psal hlavně kvůli těm modelům ;) tak se nezlobte :lol: :lol:
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

to adam: tak to si muj clovek, moje pristi autisko (sen) bude 20V turbo cupecko (moc libi moc chci a za tu cenu nesezenes zadny lepsi turbo), nebo 6g. bo 5g. se mi moc líbí. Ale rikam auta umej delat jen Italove a Japonci :P

-kamos ma barchetu a alfu, chysta se na cupecko, parkrat vnem jel a rikal,ze nic jinyho nechce. Ma to jeste ten starej turbo efekt, predýždel, podradil na 3 zahrabal a tak to vystrelilo ze to malem nakotlil do toho co predýždel. No proste bomba.
Odpovědět

Zpět na „Celica“