zajímají mě 2.2 110kw a 93kw 2.0 ?
Díky moc pánové

Adam
Bohužel, je to tak. Do značné míry ty problémy jsou způsobeny nekvalitní naftou. Nemám úplně "čerstvé" informace, ale stále se do oběhu dostávavá značné množství nafty dovážené sem tzv. "načerno" a mizerné kvality, také například neodsířená nafta údajně z Polska v minulosti atd. Je to prostě lákavé, jde především o DPH a spotřeb. daň. Ale lze tomu alespoň částečně předcházet. Já osobně už asi 4. rok tankuji výhradně Optimal diesel (Euro Oil), tedy naftu navíc bez biosložky, přidávám VIF 2:1000, oleje měním nejdéle po 10 tis. km .... Jezdím nyní opravdu málo, najeto něco přes 90 tis. km, EGR ventil jsem demontoval zatím 2x a ani to nestálo za tu práci, byl minimálně zanesen karbonem. A ano, i já uvažuji o benzínu a nečem menším na ten provoz, který realizuji, ale můj Avensis je podle najetých kilometrů "téměř" nové auto a ještě nějaký ten rok mne bude vozit. Tedy doufám...Roman Jašek píše:.....A to nemluvím o tom, že to opravíš, hned za rohem nově natankuješ tu naši kvalitní naftu a budeš tam kde jsi byl před tím
Už jsem to tady v minulosti psal. Já osobně bych se svěřil nějakému diesel servisu, v Brně například http://www.autozm.cz/. Nechci jim dělat reklamu, osobní zkušenost nemám na rozdíl od známých, kteří byli spokojeni. Ale jak je to cenově opravdu nevím.DiFazz píše:Nějaké novinky ohledně vstřiků a jejich čištění?
zajímají mě 2.2 110kw a 93kw 2.0 ?