Zdravím Chalani
Potrebujem poradiť ohľadom AUTORADIA AVENSIS T25 2007 FACELIFT to je radio kde už nie je ten systém na pásky.
Ide o to že to rádio mi sem tam blbne v tom zmysle že niekedy keď pustím rádio všetko ide ok bez problému ale inokedy keď napr na druhy deň zapnem rádio už zrazu neraguje prepínanie staníc 1 ide 2 nechce prepnúť 3-4 ide 5 nejde prepnúť a keď prepnem do režimu AM (len na skúšku či reaguje tlačidlo) už sa neviem vrátiť späť do FM potom tlačím tlačidla všetky ako prídu nereaguje a potom už kašlem na to a dnes sa mi stalo vypol som motor znovu naštartoval pustil si klimu a zrazu hop a už všetko ide aj rádio aj 2jka aj 5tka reagujú aj AM režim aj FM režim čo môže byt chyba že raz reaguje raz nie ďakujem za odpovede aj za pomoc v tejto veci
Asi už je to OK teda aspoň dúfam odkedy som odpojil baterku koli inej veci menil som sviečky v motore a po zapojení baterky od vtedy už ide rádio ok každý deň zatiaľ nezblblo ani raz tak dúfam že to tak aj ostane ale ďakujem za odpovede
AutoRadio AVENSIS T25 blbne
AutoRadio AVENSIS T25 blbne
Naposledy upravil(a) ESET dne ned 09.04.2017, 14:16, celkem upraveno 2 x.
Re: AutoRadio AVENSIS T25 blbne
Zkušenosti s tím nemám, ale třeba by stálo za pokus na nějakou dobu odpojit baterku, připadá mi to, že paměť rádia nějak zabloudila.
Avensis T25 FL 1.8 2006
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 22:49, celkem upraveno 1 x.
Tohle bude opravdu problém firmvéru. Nám takhle občas zabloudí TV, a to je Sony, tedy jakási značka. Všechny dnešní výrobky jsou k tomuto náchylné.