Alternátor
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Alternátor
prosim prosim, nevěděl by někdo, kde hledat jakou chybu, když se v celice přehřívá alternátor, a pak v něm postupně shoří diody a odejde celý do věčných lovišť??? v poslední době s jedním kolegou řešíme už třetí altík který se začíná odporoučet mimo službu. je to jen shoda náhod že se potento všechny tak po sobě, nebo je chyba v autě? jde o dvě celicy 5g 2.0Gti z 91ho... moc dik za nějakou radu
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dělá to ve dvou celicách, no nevím jak to sakra vysvětlit
v mém autě odešel altík když jsem nastartoval, začal hučet a smrděly spálené diody, teď prej radusovi začíná chvílemi přebíjet což znamená prej jednu diodu odpálenou...
fannda: btw, radus tam má mnohem silnější zesák než já, navíc já to měl čtyři roky předtím v kadettu a neudělalo to nic.. a radus tu hudbu má v autě taky asi dva roky, a začlo to blbnout až teď od ledna, což je divné

fannda: btw, radus tam má mnohem silnější zesák než já, navíc já to měl čtyři roky předtím v kadettu a neudělalo to nic.. a radus tu hudbu má v autě taky asi dva roky, a začlo to blbnout až teď od ledna, což je divné
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je super rada, dik mocscruupp píše:To bude počasím

premyslim esi jako zatim s autem jezdit nemam, dkud se snad na neco neprijde abych pripadne nezrusil dalsi altik, nebo co delat, ku...
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
- Věčnej rejpal
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
souhlas, Radus. člověk by tu čekal fakt nějaký rady čím by to mohlo být, ptže to přeci jen není korunová položka, a místo teho tu někdo mele že 5g smrdí...

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nj, mě to zrovna jako joke nepřijde, na to nemam vubec naladu, přeci jen tak 4tis za opravu neni malofolik píše:to sem cekal
to radus,celerak : byl joke, ale precte te si nekdy ty vase prispevky.
jinak ja smrdim po spalenejch gumach![]()

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz