Blatníky corolla ae86
Blatníky corolla ae86
Dobrý den nevy někdo kde by se daly sehnat blatníky ? Je to v Česku realny ? Stačily by repliky
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blatníky corolla ae86
U nás bohužel nic. Ale nekolik originálních kusů L a P jsou v USA. cena je 508usd plus pošta a zde clo + dph Nebo kup laminat repliky v maďarsku.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
která stojí za hovno ale to ti už nikdo neřekne, že nesedí prolis na boku dále na dveře atd.. Každej radeji mlčí jak s enechal napálit a vsude doporučuje at je za debila i nekdo jinýlibor12 píše:U nás bohužel nic. Ale nekolik originálních kusů L a P jsou v USA. cena je 508usd plus pošta a zde clo + dph Nebo kup laminat repliky v maďarsku.

( mohu předvést jak "sedí" lamináty z madaru....)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ono jak zjistil je v Madarsku více firem. Myslel jsem tuto: http://www.xtr-auto.eu/ kopie OEM plechových dílů,sedí vše,pomáhal jsem napasovat oba zadní blatníky, ale ta cena je taky dost vysoká.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zadky jsem nemel, předky jsem mel od dvou firem ( podruhé objendáno z madarska opet na doporučení ) a obe evidentně ze stejně dementní formy..libor12 píše:No ono jak zjistil je v Madarsku více firem. Myslel jsem tuto: http://www.xtr-auto.eu/ kopie OEM plechových dílů,sedí vše,pomáhal jsem napasovat oba zadní blatníky, ale ta cena je taky dost vysoká.