Tak to já taky. To je prostě neuvěřitelné! Ale kontaktoval bych zdejší zastoupení, žádný servis. A abych je motivoval, tak bych uvedl, že pokud se tím nebudou zabývat, že budeš kontaktovat zdejší motoristické časopisy, případně jejich web. stránky, nebo také konkurenci. A to bych také případně udělal. Věř mi, že někteří po takové informaci skočí jak sumec po.... Sakra, po čem skáčou sumci, nikdy jsem žádného skutečného neviděl A nepište mi tu prosím, že po paní sumcové....
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
Silne reci. Motoristicke casopisy maju svoju politiku reklamy.
12 rocna zaruka je na prehrdzavenie (durch) karoserie, inak 3 roky na povrchovu hrdzu a lak.
Skusil sa niekto opriet o novu Octu 3 ? Vsimate si Passata od 2005 (nad celnym sklom, prahy, lemy dveri ...) alebo Fobia 2 ? Co taky Medur W203 s blatnikovym pribehom, B-Class podbehy ... Mazdu nevynimajuc.
Ved to smrdi vsade a riesi to nejake medium ??? Obcas, ked uz sa toho nazbiera, tak autobild. Je to politika typu - ved nieco raz musis kupit. Tocenie externych zmrdomanagerov v praxi.
Proste sa to prestane predavat - tak ako T27 v EU Dosrat znacku sa da velmi rychlo a asi len len "LudovaKara" ma svojich slepych skalnych.
Tuším že dřív ty záruky nebyly ale v mercedes klubu jeden člen dostal po 1O letech nové dveře na S.Toyota je stará 5 let zkusil bych to reklamovat za zeptání člověk nic nedá.
Toyota avensis 2,2 d cat 130kw průměrná spotřeba 7.6L-8,5L
Fiat punto 1,2 44kw průměrná spotřeba 6.4L
RIP: zastrašovaní a vydíraní nefunguje, najdu si hned 5 argumentů proč to na záruku neuznat. Spíše platí pokus se slušně domluvit, ale trvat na prošetření, prostě se jen nenechat odbít.Ale jak řekl CommonUser není to prorezlé skrz.
CommonUser: ano šetří se všude auto z roku 2004 a 2014 je rozdílné. To z roku 2004 je bytelně vyrobené vyrobně ještě nešizené, to z roku 2014 má plno různých blbosti (elektronických pomocníků) na které se muselo při obdobné ceně někde holt ušetřit.
idet: Tak především. Přestaň poučovat. Udělal by jsi to jinak, tak prosím. Já bych to udělal takto. Napsal jsem svůj názor. To opravdu není pokus o manuál na řešení podobných problémů, který bych navíc někomu vnucoval. Na Tvoje rady zvysoka... Rozhodně nepatřím k těm, kteří hned řeší problémy jak Ty to nazýváš zastrašováním a vydíráním (hm, hodně silná slova, zbožňuji sluníčkáře...). Bohužel, poslední roky mám zkušenosti takové, že pokud člověk s podobným problémem (na slovo s podobným bych položil prosím důraz) někam přijde, navíc s prosíkem, tak se s ním buď vůbec nebaví, nebo s úsměvem onen problém vyřeší zpoza stolu. Dále, v daném případě vůbec nepředpokládám, že by někdo ještě něco uznal bez toho, aniž by mne zajímalo těch Tvých 5 argumentů (nenašel by se prosím, prosím třeba ještě nějaký další argumentík?). A mám-li být upřímný, já osobně bych vůbec nikam nechodil s nějakým prosíkem, prostě bych to zveřejnil, a to cestou, kterou jsem naznačil. Vůbec nechápu, o čem to tady píše CommonUser, když uvádí auta koncernu, že o jejich problémech nikdo nepíše. Ale o tom to přece je. Jsou tady motor. časopisy, které mají samozřejmě i web. stránky, kteří píší o wágenech jako o něčem nej, ale třeba o Toyotě přesně naopak. Stačí se ale podívat na vydavatele a rázem je vše jasné. A jsem přesvědčený, že by si na podobné věci prostě doslova smlsli. A proč k tomuto problému přistupuji právě tímto způsobem? Protože já osobně bych byl hodně naštvaný, pokud by se mi něco takového stalo (a znám ještě jiný, mnohem výstižnější, ale ztěží publikovatelný výraz). Pár aut jsem v životě měl, mnohá jsou dodnes v rodině i jinde, že mám o nich přehled, ale něco takového jsem prostě neviděl. Takže já osobně za sebe, žádné chození někam s prosíkem. To není můj styl. Ale koupil jsem zmetek, je potřeba to zveřejnit. Negativní reklama se tomu říká. Podle mých zkušeností ale nebývá problém někde u výrobce, pokud se týká neochoty vyjít člověku vstříc, problémy bývají u tuzemských zastoupení těchto zahraničních výrobců, kteří mají často tendenci z člověka udělat doslova blbce. Případ se nestal přímo mně, takže jej nebudu uvádět.
RIPe, ty si toho hodne nekupoval (nove), alebo ti nic nevadi.
Mna to uz nebavi kazdu druhu vec chodit reklamovat a natahovat sa doslova s idiotmi. Dost som toho absolvoval, to mam zakazdym pisat email do nejakeho casaku ? Kto mi vrati ten cas a prachy za cestu ? A to hovorim o nemeckom trhu !
Vsetko je vlastnost a nie chyba.
Ziadny konstrukcny prieser proste neexistuje ... dieselgate, TSI rozvody/casovace, crash testy, vahy vzduchu, hlinikove podvozky u VW ... ci elektronika, ... vsetko je brak. Chces stravit zivot behanim po obchodoch ?
Sam autobild pri zverejneni TSI afery napisal, ze uz je toho cez liniu, tak to pustili von. Reklamacia znamena naklady predajcu s nejasnym priebehom u vyrobcu.
A v tomto konkretnom pripade by ho Toyota poslala do ... pretoze si este raz precitaj zarucne podmienky. Chapes rozdiel medzi povrchovou hrdzou a prehrdzavenim ?
Mas to tam explicitne napisane.
Vies mi vysvetlit ako je mozne, ze mrtve TSI motory nemenili so 100% krytim (diely+praca) ?
Ja som reklamoval volant a zeby s usmevom na perach riesili EU GARANCIU sa neda povedat. A dostal som "novy" s inou optickou vadou (uz to serem).
CommonU: Ale kdepak Všechna auta, která jsem kdy měl byla nová, nikdy žádná ojetina a pokud dobře počítám, tak jich bylo celkem 7 do dnešního dne. Faktem je, že první auto jsem si pořizoval dost pozdě, kromě jednoho, které doma vydrželo 7 roků, všechna ostatní po cca 5. letech šla "do světa". A faktem také je, že v záruce byly problémy pouze s auty z koncernu, vždy jsem se domluvil, pouze v jednom případě až poté, kdy jsme podali žalobu. Potom to šlo již hladce. Asi jsem měl štěstí, nebo Ty máš špatný odhad. Ale na tom vůbec nesejde. Jo, a abych nevypadal jako nějaký snob, pouze nová auta z toho důvodu, protože v mém okolí se vyskytovalo dost lidí, kteří koupili ojetinu a měli problémy, naletěli a stálo je to spoustu peněz a času. A já si tedy v žádném případě nebudu hrát na nějakého znalce aut. Na tomto, i jiných fórech si čtu, abych se něco případně dověděl, protože tam často píší lidé, kteří autům opravdu rozumí a jsou ochotni se podělit o svoje zkušenosti a třeba i poradit. A že občas napíši svůj názor nebo dotaz? Od toho ta fóra snad jsou. K ostatnímu se již vyjadřovat nebudu.
Hlavne se nehadejte.... Proste vsude se setri. Ja delam v automotive, pred 10 lety nas bylo na filialce 14, dnes je nas 7 a sef chce dvojnasobek prace, tak jak to pak asi vypada , a tak je to vsude... rika se tomu optimalizace nakladu... nehlede na to, ze vsechno je jen smontovane z dilu z celeho sveta, uz nejsou nemecke, japonske auta... a ve fabrikach delaji namezdni delnici z Agentur ,kterym je vse jedno... asi tak
bobanakis píše:Hlavne se nehadejte.... Proste vsude se setri. Ja delam v automotive, pred 10 lety nas bylo na filialce 14, dnes je nas 7 a sef chce dvojnasobek prace
... kterym je vse jedno... asi tak
To je diskusia, nie hadka.
Setri sa vsade okrem platov Manageros. A aj tak je im vsetko jedno.
No ak chce Toyota vozit do EU taketo Camry miesto Avensisu, tak nech si to radsej nechaju ... https://www.youtube.com/watch?v=7OCF3gXdqN8
Je to rusky, ale nieco hadam pochopite.