Oprava navigacie B9000

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
AndyXL
Člen Týmu

Oprava navigacie B9000

Příspěvek od AndyXL »

Mozete mi prosim niekto poradit SK alebo CZ firmu, ktora by vedela spojazdnit moju navigaciu B9000 (vyrobca Aisin, obj. cislo Toyota 86120-33610) ???

Pred casom mi prestala nacitavat navigacne DVD. Zacalo to tym, ze sa nacitalo pri kazdom druhom starte, potom menej casto az nakoniec vobec. Pokial viem, navigacia sa odpojenim od baterie "zresetuje" a po opatovnom spusteni sa snazi nahrat firmware z vlozeneho DVD. Po odpojeni od baterie a naslednom znovupripojeni vypisuje na obrazovke hlasku "Please insert correct map disk", hoci spravne DVD je vlozene v mechanike. Podavac mechaniky funguje, po vlozeni sa vsak DVD pocutelne neroztoci, obvykle blikajuca kontrolka je zhasnuta. Pravdepodobne ide o chybu DVD mechaniky. Presne ten isty problem je popisany napr tu:

http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-NAVIGATION ... 48390f1eeb
prochaaa
Navigátor

DVDmechanika

Příspěvek od prochaaa »

Koukni na http://www.n-tronics.com/english/electr ... ystems.php
jestli tam nemaji nahradni mechaniku do tve navigace. Ja sam jsem od nich ziskal nahradni mechaniku do TNS600. I kdyz te moji nic neni, ale mam ji do zasoby. Stala me asi 4500CZK. S firmou zadnej problem, poslal jsem jim penize na ucet a do tydne jsem mel balicek na poste.
nebo gerner-electronics.com hledej lasereinheiten a autohersteller OEM

aaaaa
AndyXL
Člen Týmu

Oprava navigacie B9000

Příspěvek od AndyXL »

Dakujem za odpoved.

Problem je cerstvo vyrieseny. Opravy zabudovanych navigacii Aisin (Toyota, Audi...) a vselicoho ineho prevadza ELCAR www.elcar.sk
Seriozny pristup, vysoka odborna uroven.

Zariadenie som poslal kurierom, opravene sa mi kurierom vratilo.
Vysoka spokojnost, odporucam.
Toyota Avensis Verso 2.0 D-4D 2005
alibaba5779
Člen Týmu

Re: Oprava navigacie B9000

Příspěvek od alibaba5779 »

Mám radio B9000 v Avensisu Verso 2005. Bohužel se mi vybila baterie a po odpojení nabití a zapojení chce rádio "map disc", který ovšem nemám a předešlý majitel taky ne. Samozřejmě rádio je zablokované. Po prostudování internetu jsem usoudil, že mi stačí načíst dvd ze stejného rádia a mělo by to fungovat ale možná se pletu. Prosím, najde se někdo, kdo by byl ochoten půjčit DVD na aktivaci rádia. Pokud by to bylo v rozumné dostupnosti od mého bydliště(Olomouc) dojedu s autem. Předem děkuji!!
alibaba5779
Člen Týmu

Re: Oprava navigacie B9000

Příspěvek od alibaba5779 »

Zdravím všechny,

zablokované rádio se mi podařilo zprovoznit za pomoci člena klubu z Hodonína, který mi ochotně poradil a pomohl zprovoznit rádio. Navíc jsme museli použít čistící DVD kvůli tomu, že to nechtělo načíst. Děkuji všem, kteří mi posléze nabídli pomoc. :banana:

Jarda, Olomouc
Odpovědět

Zpět na „Avensis“