Ahoj, omlouvam se jestli to tu nekde visi ale fakt jsem to vyhledavacem nenasel (jen znackove)...
Hladam nejaky prehled osvedcenych opravaru, prodejcu dilu a vrakovist na LC. Diky !
Opravy + nd LC
Re: Opravy + nd LC
Díly na Toyotu ??? proč ??? ta se nerozbíjíazni píše:Ahoj, omlouvam se jestli to tu nekde visi ale fakt jsem to vyhledavacem nenasel (jen znackove)...
Hladam nejaky prehled osvedcenych opravaru, prodejcu dilu a vrakovist na LC. Diky !
No to co je třeba v originále, tak umí Toyota-parts.eu , jinak normálně.
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
No kez bys mel pravdu !!!DavidDDD píše:Díly na Toyotu ??? proč ??? ta se nerozbíjí
Držíme si palce, protože když už se to po... tak to stojí za toazni píše:No kez bys mel pravdu !!!DavidDDD píše:Díly na Toyotu ??? proč ??? ta se nerozbíjí
Jen tak mimochodem - co je treba nejvetsi ranec a co nejvic odchaziva ? Koukal jsem ted na ceniky a nezda se to zase takovej rozdil oproti Pajerum a LR uz vubec... Diky za info !
Když je auto používané jako "leštěnka" vydrží moc, ale když to dostane do těla v terénu, tak fyzika platí. (u 100ky, přední dif, převodovka AT, atd. ceny, třeba silentblok pod převodovku mě za 3litry přišel drahej). Jinak "spotřebák" je v cenách jiných aut určitě.
A co nejaci solidni vrakari ? Zabyva se tu tim nekdo ?