Podsvícení středového tunelu corolla e12

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Denisbiker
Člen Týmu

Podsvícení středového tunelu corolla e12

Příspěvek od Denisbiker »

Ahoj všem,chtěl jsem se zeptat jestli někdo řešil podsvit tlačítek pod ovladačem klimatizace. nejde mi podsvícení tlačítek pouze na tomto místě.Žárovky jsou v pořádku.Měřil jsem napětí a pouze do této řady žárovek napětí nejde.Prohlížel jsem dps a nic zvláštního jsem na ni nenašel (utržená součástka,vyhořelá dps....). Jsem v takové situaci,že koukám po použitém středovém tunelu. Máme doma dvě Corolly e12 a obě mají problém s těmito tlačítky. Na jedné nejde podsvit a na druhé rollce zas tlačítka špatně reagují na zmáčknutí.Mám takové podezření,že je to problém této řady Coroll.
Proto se ptám zde, jestli s tím nemáte problémy a jak jste je řešili nebo řešit budete. Díky všem.

Zde obrázek co přesně mám na mysli:
interier 2.jpg
(91.63 KiB) Staženo 1180 x
wlk
Člen Týmu

Re: Podsvícení středového tunelu corolla e12

Příspěvek od wlk »

Nefunkční tlačítka jsem vyřešil výměnou za jiná např. https://www.gme.cz/dts62k.
Kdo umí trochu pájet ,poměrně jednoduchá záležitost(je třeba natvarovat nožičky) a pak ta paráda ,když ťuknete na tlačítko a ono to udělá to co má.
Denisbiker
Člen Týmu

V práci pajim od rána do večera tak to problém není. Jen jsem se bál že to mikro spínačema nebude, jelikož mu nefungují správně snad všechny co tam jsou a to má najeto jen 150 tis.
wlk
Člen Týmu

Příspěvek od wlk »

Já mám cca 180tisíc .Musel jsem mačkat i patnáckrát než se přepl.To jsem se navztekal.
Denisbiker
Člen Týmu

No tak to vypadá ,že to bude jedna z mála chyb Toyoty. Bratrovi jsem už dokonce měnil celé rádio s palubním pc,které přestalo fungovat ihned po koupi. A u sebe jsem měnil cd mechaniku v originál rádiu,jelikož nečetlo žádný cd disk.Elektronika asi nebude silná stránka :roll:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“