Zdravím, protože stávající vůz dosluhuje, rozhlížím se po novém a padla mi docela do oka Toyota Corolla 1,6 Valvematic ve výbavě Activ. S paketem Trend+, LED, metalízou a sadou zimních kol by vyšla podle ceníku na cca 460tis. Chci se zeptat, jaká sleva se dá podle vašich zkušeností ještě u dealerů Toyoty usmlouvat? Zatím jsem Toyotu neměl, tak nevím, kam až lze s cenou jít....
Potom má smysl si připlatit za Toyotu Protect? Nějak si toho pod pojmem "ochranná křemíková vrstva" moc nedokážu představit. Díky za případné odpovědi .
S cenou už asi moc nehneš, záleží na prodejci. Většinou cena zůstává tak jak je v ceníku, ale mě dali povinnou výbavu a koberce navíc. Nástřik křemíkovou vrstvou nemám, ale zajímal jsem se něj. Nikoho, kdo si nechal dát ochranou vrstvu na lak a interiér jsem zatím nepotkal, takže nevím jestli to opravdu funguje.
Toyota C-HR Selection 1.8 2020,
Toyota Corolla 1,6 Active Trend+ Multidrive S, hnědá,
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Výše slevy, kterou dokážeš usmlouvat (opravdu usmlouvat, tj. žádná fleetová sleva pro větší firmu atp.), se fakt nedá říct obecně. Záleží moment od momentu, model od modelu a dealer od dealera, čeho se kdo potřebuje zbavit nebo ne.. Jediný účinný průzkum je průzkum bojem. A ano, spíš než slevu prachy máš šanci dostat něco gratis.
ProTect se tu někde na fóru probíral cca dva tři roky nazpátek, zkus zapátrat i mimo Corollu.
Ako vždy, odporučím zamyslieť sa nad vyskúšaním verzie s CVT prevodovkou. Stojí za to. Ja už by som manuál nekúpil. A áno, aj mňa baví preradzovať a tak podobne. Ale do tých všadeprítomných zápch nič lepšie nikto nevymyslel.
Ohľadom ceny - mne sa podarilo presvedčiť dílera na alarm, povinnú výbavu a velúrové koberce zdarma. A tuším aj zásterky, ale to si už niesom istý.