Myfune píše: ale pokud tam vběhne na poslední chvíli, tak je to naprostý idiot a rozhodně porušil svoji povinnost nevbíhat před jedoucí vozidlo.
Souhlas,jenže ty mu to musíš dokázat...svědci...kamera ne,vysvětlím dále. 70letá gerontka mu asi těžko vběhne pod auto vražedným tempem,leda by v kaufu měli výprodej.
Myfune píše:Ale jestli jsi četl dobře, tak micron dobrzdil,
A já popisuji realitu,kdyby ne.
Myfune píše:Dobrej právník a autokamera by tuhle situaci vyřešila
Ale hovno s prominutím. Nedávej tady nikomu opět berličku a falešnou naději. Za prvé u soudu nebude záznam z kamery brán jako klíčový důkaz. Za druhé,stačí se projet po Praze a 95% kamer je špatně umístěno. Za třetí,protistrana se odvolá na úooú,že bylo porušeno jeho právo na sopukromí a jsi opět se záznamem v ....... Aby to bylo dle práva UOOU musí kamera splnovat dané parametry,musí být správně umístěna,zaregistrována u UOOU a vozidlo viditelně označeno informační tabulkou daného rozměru.

Ano jsme stále v CZ.
Myfune píše:takže každá situace se u soudu posuzuje jednotlivě a záleží na okolnostech a na důkazech
Jj,jsou případy,kdy svědecky celkem jasně rozhodnutý případ "položil" záznam jeho pořizovatele. Ale dobrý právník řeší vše....

Na rovinu,ten kdo jezdí jak má nepotřebuje kameru v autě. To potřebují ti co si objednávají a platí nefungující řešenípokut.

Možná že vyřeší botičku nebo zákaz zastavení,ale věci jako chlast,rychlost apod vždyždy skončili u krajského úřadu, který stížnost na rozhodnutí magistrátu zamítnul. A to vynechám to, že lidé ani nevěděli, že mají zákazy, protože jim to ti superprávníci zapomněli sdělit atd.
Momentální trend je jak v Perry Masononovi, kdy jedn přestupek rychlosti přijde řešit pět mladých skoroprávníků, kteří naráží na úhel slunce vůči vozidlu, kdy odraz laseru z radaru je neprůkazný, kvůli svodidlům, které byly v blízkosti vozidla při měření a odrazili dráhu a rychlost laseru rychleji . To by vydalo na vynikající reality show. Pokud já dělám přestupek,vím jaký,jak za něj můžu být bodově ohodnocen a kolik mne to bude stát,pokud mne u něj chytí a řeším to ihned z očí do očí.
Myfune píše: že i chodec má svoje povinnosti
To od prvního příspevku nepopírám.
Myfune píše:jak ty tu tvrdíš že jen řidič.
Ne.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp