Imroo píše:awe_cz píše:MatGO píše:ano, spotreba je obzvlast v meste mizerna a ked ozelies aj kvalty a to ze sa ti bez webasta ten motor v zime v meste nedokaze zohriat ostava uz iba ta vydrz... uprimne neviem aku vydrz ocakavas v meste od DCATu, ktory ma za sebou uz minimalne 290tkm a nebyva vynimkou, ze polovicu z tych km nedokaze bez poruchy odjazdit ani mimo mesta.. chystas sa urobit chybu epickych rozmerov
No tak moje porad jeste zije a 90% jizd je 11km po meste. Obcas to jezdi za 11, obcas za 8. Uvidime, co bude dal - Mondea nejsou;(
8,4 priemerku v meste mam aj teraz s benzinovym piccasom cize to by som prezil. Ake zavady si riesil s tvojim mestskym najazdom?
- pravidelne netesnici EGR (typicky se nepravidelne zanese dosedaci plocha ventilu a ECU to pozna, protoze se ji nemeni teplota na vystupu tak, jak by cekala)
- ucpany DPF - chybu jsem smazal, filtr regeneroval pres diagnostiku a posleze chemii od Wuerthu
- treti alternator (ano, treti, prvni byl repas, druhy jsem nechal vymenit za NOVE DENSO, ktere se ani ne dva roky pote vysypalo)
- druhe zhavice
- treti akumulator (nekupujte Vartu)
- treti brzdove oblozeni
- druha svetla (vymena v zaruce)
- druha navigace (vymena v zaruce)
- treti sada xenonu
- par zarovek, nejvic v zadnich svetlech (obrysovky, brzdovky)
- treti sterace
- ctvrta sada pneu
- kazdych 15tis olej+filtr
- kazdych 30tis vzduchovy filtr
- kazdych 30tis filtr klimatizace
- jeden palivovy filtr
- jedna vymena prevodoveho oleje
- par vymen brzdovky
Snad jsem na nic nezapomnel. Najeto uz mam ted 156tis v tomhle rezimu. Musim rict, ze Oktavka byla z pohledu potrebneho servisu vyrazne mene narocna. Ale rozdil v komfortu je nebe a dudy.