Coz o to, ale asi 6 km pred sjezdem na Humpolec, tma jak v pytli, ja v levym pekne a najednou puff puff blech blech.. tak sup do pravyho a halt.
Zadna elektrika, zadne svetlo, nic, proste nazdar. Zadna krajnice, protoze jsou tam pekne 3 pruhy.
Tvl ja se bal. Ted ty clanky, jak nekdo vylezl z auta na dalnici a druhy ho smetl.. ted tam clovek stoji jak vemeno, trosku za carou v trave, nesleze, protoze se stojan zabori do travy. Takze asi 50min jsem se osvetloval svetylkem z mobilu (koukajic do zpetneho, kdyby nahodou se na mne nekdo ritil, ze bych snad s tema 300kg radsi zalehl do skarpy), nez mne dojel kolega, zezadu mne nasvitil a majakama oznacil, abych mohl slezt a.. dotahnout vyklepany kontakt na + na baterce

Timto se omlouvam vsem, kteri jeli kolem a kdyz zvedli oci od toho mobilu, tak se mne lekli a delali mysaky (byt jsem byl mimo vozovku). Taky tem, kteri troubili. Mozna mi tim chteli pomoct, abych tam vsedě na motorce nespal, popripade upozornit na to, ze se na dalnici ve tme proste nestoji.
Nikdo nezastavil, coz se ve finale v dnesni dobe ani nejde moc divit.
Kdyz si na to vzpomenu, tak krom toho, ze to byly fakt dlouhe minuty, kdy jsem si opravdu hodne uvedomil, jak moc chci zit, si prebiram celou situaci zpatky a netusim, jak to slo resit lip.
Nejezdit po D1.