Jsme národ tupých mlhovkářů?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Jimmi
Věčnej rejpal

Jsme národ tupých mlhovkářů?

Příspěvek od Jimmi »

LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Re: Jsme národ tupých mlhovkářů?

Příspěvek od Pavo.B. »

Já už z toho taky nemůžu, banda idiotů s mlhovkama

stejně jak když se jede na dálnici D1 na Prahu ve třech pruzích a všichni idioti jedou uprostřed a musím je z krajního pravého pruhu objíždět jak kokot

:|
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

já ti třeba na mlhovky totálně jebu,,,, nevim jak kolega ten to třeba žere ale já na to jebu..... :biggrin: je mi to prostě totálně u prdele... jestli mi rozumíte :-) :biggrin:
svýma žlutýma ho vyjebu každýho víc než si kdykoliv myslel... prostě je vojebu.... všechny... může mu to vadit ale ať de do prdele... co mě zajímá buran zasranej.... fuck off... kurva nech mě dejchat
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Jw pomalu na čase vysvětlit Hyzundee že levej pruh neni pro ně.... ale je pro SUBARU... jenže než to Hundee pochopěj... tak to bude trvat????!!!
Musíte si uvědomit že jste kraxny.. na rozdíl od SUBARU--- jestli si to neuvědomujete.... tak si to odskáčete... zatim jsme se chovali slušně.... ale to končí FINITO neexistuje aby Hundee obtěžoval SUBARU.... je to jasné???? NIKDY A NIJAK....

Pavob: nezabejval bych se tak značkama.... je v tom totiž bordel.... :biggrin: resp takovej mix termix... mitsubishi jebe s nissanem.... toyota jebe se subaru :-) a suzuki prcá s kundama :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne pát 09.12.2016, 15:53, celkem upraveno 2 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ukaž mi tu fotku místo keců.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Lžeš jak bBIŠ :biggrin:
ALE NEUPRAVUJ JÍ.... JÁ TO POZNÁM....
PROSTĚ KECÁŠ... ALE NEVZDÁŠ TO... KECÁŠ.... ale já ti to nežeru.... sem s tim ale bez úprav... díky... potřebujem vědět kdo kecá
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Já si na šéfa nehraju... ale ty mam pocit že jo... ale je to fakt trapný... prostě ubohý--.- ani na sraz nepřijedeš ale hraješ si na šéfa... :roll:
Neomluvil ses nijak ... prostě fuck off... takže buďto si o sobě myslíš něco co nejsi a nebo je to celý prdel :-) :biggrin: :biggrin:

Co já si myslim a co si buduju ve svým bytě... to je ptostor kde budu mít pc, minibar (wc bohužel ne) pohodlný křeslo pracovní... a luxusní gauč.... + 5.1 audio dolby digital(prologic) takže to je luxus.
a jestli tohle někomu vadí tak jedině soudruhovi co na to nikdy mít nebude.... a ten mi může tak akorát vykouřit péro jemně... ale za 300,- jinak mi polib prdel ty čůráku..... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

Pavo.B. píše:Já už z toho taky nemůžu, banda idiotů s mlhovkama

stejně jak když se jede na dálnici D1 na Prahu ve třech pruzích a všichni idioti jedou uprostřed a musím je z krajního pravého pruhu objíždět jak kokot

:|

Objíždět zprava taky není zrovna moc, čím se chlubit. Pravý pruh bývá často nejméně rovný, vyjeté koleje apod., neodvážil bych se všechny nazvat idioty. A když jedu po D1 (každý den), tak v pravém pruhu je to často jeden náklaďák za druhým, to by člověk nedělal nic jiného, než mezi nimi kličkoval. Ono podle mě všeho moc škodí, nemám zase rád ty, co se striktně zařadí vpravo třeba jen na pár metrů, aby druhým ukázali, jak umí pěkně "správně" jezdit. Kolikrát je takový "dodržovač" dost nebezpečný, ale má určitě dobrý pocit.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla Verso 1,8 (2004-2019)
Corolla
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

2: Biscuit

Tak ty budeš určitě ten, co vše dodržuje na 100%. Na dálnici max 130, na 30 jedeš jen max 30 apod. a na hlavě svatozář nebo klobouk :)

Jo a s tím, že někdo vymyslel přesná pravidla, která jsou jediná správně mám takový zážitek z minulosti. Na Evropské jsem jel rychleji než 50, zaplatil pokutu, za týden na to tam bylo povoleno 70. Takže byl jsem ten idiot, co nedodržuje předpisy, ale za týden jsem byl už spořádaný řidič. Rychleji než 70 jsem neměl potřebu jet.

A vsadím boty na to, že kdyby všichni všechno dodržovali úplně přesně do puntíku, nebude se celkově jezdit lépe, ale hůř. Řízení není jen o tom vše dodržet, ale umět se i správně přizpůsobit situaci, být pro ostatní čitelný. A jediné měřítko toho, že to řidič umí nebo ne je, že nezpůsobí přímo nebo nepřímo žádnou dopravní nehodu.

A ještě mi prosím odpověz. Jedeš v plynulé jízdě aut, rychlost 60 na dovolených 50. Jseš ten typ co zbrzdí přesně na 50? Já jsem ten idiot, co se v tu chvíli přizpůsobím ostatním a jedu dál souvislou jízdou. Samozřejmě mi určitě napíšeš, že všichni mají jet jen těch 50. On svět je jinak úplně dokonalej.
Naposledy upravil(a) Ondraj dne pát 09.12.2016, 20:03, celkem upraveno 4 x.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

taky odpověď...
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

kde je na Evropske (Leninově) 70km ?
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

Tohle se stalo, když jsem v Dejvicích pracoval, někdy 1996-99. Byla tam kdysi kousek od kulaťáku směrem na letiště benzínka.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

No tak si nepsal, ze jsou idioti, ale jen ignoranti, blbove a krupani.
Pro mě prostě není idiot ten, kdo jede přiměřenou dálniční rychlostí v prostředním pruhu.
Možná nemám pravdu, ale přijde mi souvislá jízda podobně rychle jedoucích vozidel lepší a i bezpečnější, než neustálé přejíždění z pruhu do pruhu. A těch kamionů není na silnici dneska zrovna málo.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Ondraj:
1. Vyjadřuj se prosím k věci.
2. Pokud pojede prostřední pruh sto třicet a pravý bude plný kamionů, určitě to lidé jako Biscuit nebudou rozporovat. Takže řeč je pouze o situacích, kdy pravý pruh je téměř prázdný a veprostřed si to machr šine stovkou. Což je bohužel v daném místě velmi častá situace. To prostě vyplývá z logiky příspěvku. Čili prakticky všechny Tvé připomínky jsou zcela mimo mísu.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

Pokud to není provedeno do extrému tak nemám nic proti.
Setkávám se s takovými, kteří ve prostředním pruhu blikaji na každého, aby uhnul a pak aby ukázali, jak jezdí správně vpravo, tak se zařadí mezi každý kamión. A pokud se tedy shodneme na tom, že nějaké nedodržení pravidel v rozumné míře nemusí nutně znamenat horší a naopak striktní předpisoví řídicí nemusí být vždy garantem bezpečnosti, tak pak ok. Pak ale nemusím hned psát, že je někdo idiot.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

Jimmi píše:Ondraj:
1. Vyjadřuj se prosím k věci.
2. Pokud pojede prostřední pruh sto třicet a pravý bude plný kamionů, určitě to lidé jako Biscuit nebudou rozporovat. Takže řeč je pouze o situacích, kdy pravý pruh je téměř prázdný a veprostřed si to machr šine stovkou. Což je bohužel v daném místě velmi častá situace. To prostě vyplývá z logiky příspěvku. Čili prakticky všechny Tvé připomínky jsou zcela mimo mísu.
Hele, já myslím, že Biscuit tu nepotřebuje pomoc, umí si to se mnou určitě vyřídt sám.
Asi jezdím jinde, ale stuaci, že bych byl na dálnici sám a tedy to postihlo to co píšeš, zažívám pramálo,
tak to ani nestojí za to se o tom zmiňovat. A pokud je dálnice prázdná, tak mě tedy řidič jedoucí stovkou v prostředním pruhu fakt nerozhází tak, abych o tom musel někde psát, že jsou to idioti. A i tak takového asi předjedu zleva ne zprava. Ani si nevzpomenu, kdy jsem kromě kamionů viděl někoho jet samotného v prostředním pruhu pouze 100 a to jezdím po dálnici D1 denně.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“